Uhvatila sam ocuha kako drka

erotske price

Ona trazi njega

Ožednela sam i pošla u kuhinja. Pogledala sam na sat. Prošla je ponoć. Neko je zaboravio da isključi televizor – pomislila sam, kad tamo… Moj očuh je, zureći u TV ekran i gledajući tvrdi pornić, naravno uz isključen ton, udobno zavaljen na dvosedu, drkao.

Bože, zar ne misliš da može i mama ovako da te zatekne? – upitala sam ga. – Marija, izvini, ja… – smušeno i glupo pokušao je da se pravda. – Nemoj da se izvinjavaš! Uostalom, meni je svejedno i što se mene tiče, možeš slobodno da nastaviš! – bila sam jasna. A nije mi bilo svejedno. Od kako sam se razvela, a prošlo je bilo tri meseca, nisam imala odnos. Zato sam, jasno videvši očuhov kurac baš veliki i debeo u erekciji, osetila gotovo momentalnu želju da se pojebem…

Moje reči su ga još više zbunile. Glupo je zurio u mene i dalje ne ispuštajući nabubreli kurac iz ruke. Ja sam, pak, prošla pored njega, otišla do sudopere, nalila čašu vode, ispila je naiskap i pošla nazad, u krevet. Ipak, u međuvremenu, moj očuh je batinu sakrio u gaće a i televizor isključio, tako da mi je preostalo samo da mu poželim laku noć i da se vratim u svoju sobu. A u sobi? Sećajući se prethodnog prizora i očuhovog kurca, skinula sam gaćice, povukla spavaćicu nagore i dugo sam milovala svoju picu. Uvlačila sam i izvlačila prst u nju, vlažnu. Drugom rukom milovala sam ukrućene svoje bradavice i tako, sve želeći bludno da je očuh pored mene, uz podivljalu maštu, svršila sam.

Upoznavanje

>A ujutru! Mama je otišla do pijace tako da smo u kući bili sami očuh i ja. Ustala sam pre njega. I odmah sećajući se prethodne noći, osetila grč u malom stomaku. Moja pica je počela ponovo da se vlaži, moja mašta me ponovo navodila na grešne misli i ja sam bila nemoćna. I kao opijena, onako u spavaćici i bez gaćica, jednostavno sam krenula i njihovu spavaću sobu. Nimalo se nisam dvoumila, nimalo. Znala sam da još spava, da je još u krevetu, a znala sam i šta mi je potrebno. Očuh je, ipak, bio budan.

Zatekla sam ga kako upravo ustaje. Bio je samo u gaćicama. I opet, kurac mu je bio u erekciji. – Marija?! – Hoću samo da ti kažem nešto… – Kaži… aman, šta ti je? – zapanjeno će on a kad sam mu prišla, kada sam ga svojim usnama dotakla po obrazu. – Hajde, ne pravi se lud… – Hej, ti si odlepila..

pokušavao je, ali sam ga već rukom uhvatila za đoku i on se zacrveneo kao rak. Gaćice sam mu povukla nadole i njegov divan kurac bio je potpuno oslobođen, takav i dostupan mojim rukama. – Kako ti je lep kurac? Ostao je bez teksta. A kad sam počela lagano da drkam njegov ud, on me je rukama uhvatio za glavu i napokon poljubio strasno. Više nismo mogli nazad. – Požuri, molim te, može mama da se vrati!

Zavapila sam, jer uistinu je pretila opasnost od takve mogućnosti i više za predigru nije bilo vremena. Pritom, okrenula sam mu leđa, savila se, rukama oslonila na njegov krevet, blago raširila noge.

Volim kada me muškarac uzima zguza, volim. Moj očuh više se nije nećkao. Uostalom, bojala sam se da će svršiti u mojim rukama ako… – Hej, ti si baš zagorela od nejebice, aaa? – Ohhh, tako, takooo… Kako ga je samo čvrsto zario u moju mučenicu. Naravno, nabijala sam se, mešala, željno uživala u svakom njegovom naletu. I shvatila sam da sam se bez imalo razloga plašila očuhovog brzog svršavanja, jer, on me je navlažio, bulaznio, mislila sam da će utrobu da mi pomeri a sperma nikako da potekne iz njegove batine. – Oh, to, oooh miliii, oooh… kakooo mi se jeeebee… Svršila sam. Jedan put, i ponovo, a on me je i dalje guzio i…

Ya chat

Svršavam, svršavam Marija, ooohhh… – Napuni me, napuni me spermom! – više nisam znala šta pričam. I onda je moj očuh, izvadivši kurac iz moje vrele rasekline, kao nešto najnormalnije dodao: – A sad ću da ti ga uteram i u guzu Marija moja! Vidim da ti je razrađena, da ti je..

Prekinula sam ga: – Nemoj, može mama… – Ne brini! Dohvatio je pomadu sa stočića, namazao mi čmar, lagano mi ubacio kurac u njega. Naravno, nije mi bio prvi put da se jebem u dupe, ali… – Bože, gorim! Jebi me! Počeo je sve brže da se nabija u mene. – Aaahhh… molim teeee, samo takoooo…

Erotske price

Svršio mi je i u dupe. Osećala sa se malaksalo, iscrpljeno, pa opet… – Nadam se, kurajlijo, da si uživao?! – rekla sam oblačeći se. – Još pitaš? Znao sam da si prava jebačica… – A po čemu, reci, molim te! – Jer ti je i majka pravo čudo. A znaš ono “kakva majka, takva ćerka“! – Jel’? Zanimljivo..

Nisi ni ti za bacanje, znaš? Poljubio me. Uzvratila sam mu iskreno. – Nadam se da ti neće smetati, jer… Ne želim da ti i mama… – Ne brini. Podmiriću ja obe, veruj mi! – nasmejao se. Eto, od tada spavam sa očuhom. Našla sam i “novu ljubav“, možda ću se uskoro i udati, ali očuhovu batinu ne želim da izgubim. Dobar je, baš je dobar, a i navikla sam se na njegov vonj.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet