Swing seks

swing price

Moj mladi kolega Vuk i ja smo tog dana bili zatrpani poslom, a rokovi su bili vrlo kratki, zato smo posle posla produžili kod mene kući sa predmetima i nastavili sa radom u mojoj radnoj sobi. Bukvalno smo skapali od posla, ali negde oko 1 posle ponoći smo sve kompletiral i zavalili se u fotelje i pijuckali piće s olakšanjem. Baš smo se fino zezali i glasno smejali, kada se na vratima sobe pojavila moja Jelena. Poznajem je jako dobro, ali ovoga puta je i mene šokirala.

Erotske price

Pojavila se na vratima u crnoj svilenoj spavaćici koja se sastojala iz tananae majčice na bretele ispod koje su pucale njene prelepe, čvrste silikonske grudi i vrlo kratkog šorcića sa čipkanim završetkom. Crna kosa, skroz zalizama, taman tem, sva namazana uljem i blistavog osmeha izgledala je kao top model sa piste.

„Znam da ste umorni i da je potrebno da se opustite“ rekla je i odškrinula vrata dodatno i na povocu uvela brinetu koja je na sebi bukvalno imala samo kratku raskopčanu teksas jaknu i duboke kožne crne čizme na štiklu. Ogromne grudi su uveliko ispale iz jakne, nije bilo šanse da ih drža na okupu, savršeno ravan stomak, vrlo tanka i mršava, obrijana glatka pičkica i pregršt tetovaža na levoj strani tela. Devojka je izgedala kao san.

Držeći je na povocu, Jelena je poljubila sočno u crveno namazane usne gledajući nas dvojicu pravo u oči. Rekla joj je da klekne četvoronoške, pustila je povodac i pustila je ka nama. „Ovo je Branka, uživajte“, rekla je i onda polako izašla iz sobe. Ja sam bio u šoku, ali je Vuk potpuno zanemeo. Međutim, Branka je brzo došla do nas i za tili čas smo se obojica ljubili sa njom naizmenično, mazeći je.

Erotske priče

Već u narednih par trenutaka, Branka je bila na mom radnom stolu raširenih nogu. Ja sam sada bio na podu i uveliko joj jezikom klizio preko unutrašnje strane butine, dok je Vuk Obrađivao njene ogromne bradavice. Bukvalno nismo znali koliko nam je dosta i to je Branki očigledno neviđeno prijalo. Tako da se potpuno opustila i polako raskopčavala Vuka. Iako je bio prilično nizak, izuzetno je mišićav i njegova ogromna kurčina bila je na kratko na slobodi, a onda nestala u njenim punim usnama. Moj kurac je takođe bio na slobodi, ali sam ostatak garderobe polako skidao i kada sam bio potpuno go, pružio Branki i moj kurac. Naizmenično je pušila meni pa Vuku dok se Vuk skidao. Sa kurčeva su nam bukvalno curile Brankine bale, a karmin je bio potpuno razmazan po nama.

Namestili smo Branku na ivicu stola. Vuk je bio među njenim nogama i polako joj je stavljao nabrekli kurac. Dahtala je tako sočno i još sočnije mi balavila i nadrkavala kurac. Ni otprilike ne znam koliko je vremena prošlo, ali sada je bio moj red da jebem. Vuk mi je ustupio mesto, i taman je hteo da počne da jebe Branku u usta, kada sam ja poveo Branku za sobom na fotelju, a njega privukao i šapnuo mu „druga vrata desno niz hodnik“. Pogledao me je u čudu, bukvalno nije mogao da veruje.

Nasmejao sam se, seo na fotelju i pustio Branku da mi zajaše na kurac. Dok se polako nabijala, Vuk me je gledao i dalje. „Mogu samo da ti kažem jedno“ rekao sam dok je moj kurac nestajao u Brankinoj pičkici „moja Jelena ne voli da čeka previše…požuri“.

Erotske price

Uhvatio se za vrata, pogledao nas još jednom, međutim već više ga nismo konstatovali. Branka i ja smo se potpuno stopili i bili u svom svetu. Izašao je i zatvorio vrata. Poslednje što sam čuo je bilo kucanje na vratima Jelenine sobe. Uživao sam sa Brankom, ali zbog činjenice da mi Vuk jebe devojku u bračnoj sobi kurac mi je bio neobično tvrd i velik. Do kraja večeri, iako umoran, glatko sam svršio tri puta, svaki put zamišljajući šta Vuk i Jelena rade…naravno saznao sam do detalja, sve mi je ispračala Jelena, no o tome drugi put.

Grupni seks price

0 comments

No comments yet