Sestra mi je trazila da je jebem i u guzu

Ona trazi njega

Jednoga dana kada su starci bili u gostima dovela je svog dečka da šatro gledaju film. Jako sam se naljutio jer sam baš u to vrijeme igrao igru na kompu a ona me ko majmuna izbacila iz sobe i zaključala vrata. Onako ljut rekao sam joj da ću to zapamtiti i da joj neću oprostiti.

 Kako sam se približio zatvorenim vratima prislonih uho i čujem kako tiho uzdiše. Mogu reći da me je to malo i napalilo, pa odletim do wc-a da se malo saberem.
Oni su završili sa poslom i dečko je otišao kući, a sestra mi reče kako se ide istuširati pa leći jer je umorna (od gledanja filma).
Kako je u kupaoni tuš-kabina bila pokidana te se vrata nisu mogla zatvoriti onako usput pogledah kroz ključanicu i vidjeh sestru golu golcatu. Ah, bio je to prizor. Tuširala se kao u porniću.

Trljala je sise koje su bile dobra trojka, milovala se po obrijanoj pici dok joj je guza bila prislonjena na slavinu. Nikada nisam mogao zamislit sebe kako gledam rođenu sestru, a sad skoro da ne počnem drkati na nju.

Kako je završila sa tuširanjem tiho sam se odmaknuo od vrata da ništa ne čuje. Zaspao sam sa slatkim osmjehom na licu, još čudeći se kakvu sestru imam.

Sutradan došla je s faksa totalno neraspoložena, ko i obično. Sjela je na krevet i upalila tv. Prišao sam joj i počeo prigovarati za ono od sinoć, kako me je samo mogla tako izbaciti iz sobe. Toliko sam poludio da sam joj rekao da je kurva.

 Ustala se i zamahnila rukom da me udari, no ja sam ju uhvatio tako da nije uspjela. Rekao sam joj da ću je reći mami šta je radila sinoć.

Odjednom počne da mi se ulizuje sa nekim pričama o tome kako će mi srediti neku njenu prijateljicu i slično, samo da je ne tužim. Odgovorio sam joj hladno da me ne zanimaju ti gabori, ali ako ima koja da izgleda kao ona (moja sestra) neka mi se javi i prešutit ću sve.

Na to će sestra: „Misliš da dobro izgledam?” Odgovorih joj: „Pa ne znam. Na prvu ruku, kad te čovjek pogleda, ne izgledaš loše.” „A na drugu ruku?” znatiželjno će ona.

Tad vidim da je pravi trenutak došao da idem do kraja. Rekao sam joj da je nisam vidio drugačije nego inače tako da ne mogu suditi.
 Samo se nasmijala, prešla rukom preko moje kose i rekla da sam napaljeni balavac koji nijednom nije sisu vidio uživo, te otišla u sobu.
Ostao sam zatečen. Kakav kreten sam ispao! Nakon par minuta poviče sestra iz sobe da joj upalim komp i stavim nove mp3 pjesme.

Onako osramoćen uđoh u sobu i to napravim, a ona reće da sjednem na krevet da mi nešto pokaže. Odjednom se poče skidati i reče da ću sad vidjeti za onu drugu ruku pa da prosudim.
Srce mi je počelo lupati ko bubanj. Moja sestra se skida preda mnom.

Upoznavanje

Skinula je usku majicu, kad ispod nje ispadoše dvije prekrasne sike koje je jedva grudnjak držao.

Nakon toga mi reče da joj pomognem otkopčati minicu. Ruke su mi se tresle dok mi je u boksama lagano rastao kurac Kad je ostala u donjem vešu pita me: „I kakva sam ti?”
„Pa dobro izgledaš, mogu ti reći”, odgovorih joj.
Na to će ona: „A sad ti?” Izbezumljeno je pogledam i upitam: „Šta ja?”

Skini se da te vidim, pa ja sam se tebi pokazala, valjda bi se i ti meni trebao.

Shvatio sam tog trena da se i sestra malo opustila, no gledajući njene tange koje su prolazile između njenih guzova, bez problema skinuh majicu, te ostadoh u hlačama.

Bilo me je sram skinuti hlače jer mi se kurac toliko digao da, ako otkopčam jedno dugme, ispast će van.
Što čekaš sa hlačama?” upita me seka. Mislim u sebi – sad ću ja igrati tvoju igru. „Moraš mi pomoći”, odgovorih joj. „Previše su mi tjesne.” Sestra se ustade sa kreveta i čučne ispred mene te me poče otkopčavati.

 Kad mi je svukla hlače vidje mog malog kako stoji uspravnoi nasmije se. „O, pa tebi se tu nešto ukrutilo!”, reče seka.

„Pa kako i ne bi, kad si me napalila”, odgovorih joj.

„Ti bi svoju sestru malo…?”
Nisam znao što da joj odgovorim. Dvije sekunde tišina, a onda se sestra udalji od mene i legne na krevet, raširi noge i reće: „Kad ovo napravimo, nećeš me reći mami za ono sinoć”. „Pa, naravno da neću”, odgovorih joj i priđem krevetu uzbuđen do bola.

 Otkopčala je grudnjak i pokazala mi sise koje su bile prekrasno oblikovane. „Ljubi sestri sise”, reče mi.

Sajt za upoznavanje

Kleknem pokraj kreveta i nježno je primim za te dvije bombe te je počnem lagano ljubiti prelazeći rukom preko bokova.

 Sama je skinula tange i kaže da li bi joj htjeo ljubiti pičku. „Naravno da bih!”, odgovorih joj i moj se jezik spusti na njenu picu koja je bila mrak. Fino obrijana i mirisna pica izluđivala me je, tako da sam joj ugurao dva prsta i počeo da je jebem njima.

 Svršila je, a onda se baci na moj kurac uz riječi: „Sad će sestra da ti popuši”. Kad ga je izvadila van malo se i začudila. Vjerovatno nije mislila da joj braco ima toliki kurac. Ipak sam joj ja brat.

Pušila ga je kao glumice iz pornića, drkala ga, dirala sise njim a onda stade, raširi noge i reče: „Jebi me brate”.

Od silnog uzbuđenja strpao sam joj odmah svoj kurac.

 Jauknula je od bola ali sam vidio da je uživala tako da nisam previše mario.
Jebao sam je jako, okretao je na sve strane. Dok mi je jahala stavio sam joj prst u guzu.

Na to će ona: „Želiš li moju guzu?”

„O, jako ju želim.”

„Reci: želim te jebati u guzu”, reče sestra. „Želim te jebati u guzu”, odgovorih joj.
Imala je neku kremu za ruke, tako da sam joj malo namazao otvor i zabio ga do kraja.

To joj se svidilo pa poče sama da se nabija k’o luda. Nakon par minuta osjetih da ću svršiti i rekoh joj da neću još dugo moći
Tad se sestra okrene na leđa, malo mi obriše kurac i poče ga gutati od užitka koji sam joj pružio.

Nisam ni slutio da je toliki profesionalac u jebanju.

Počeo sam svršavati po njenim vrelim ustima. Malo je sperme progutala a malo je ispljunila.

Ona trazi njega

Nastavila ga je pušiti još par minuta a onda se ustade i kaže onaka iscrpljena: „Sad smo kvit”.
Samo sam se nasmijao na te njene rijeći i klimnuo glavom.

Od tada se naš odnos popravio do zavidnog nivoa. Još tu i tamo nekad u prolazu kao slučajno mi pređe preko kurca uz pokoji uzdah, ali se nije više nikad tako što ponovilo.

Shvatio sam da mi se sestra prava jebačica…

Besplatan sajt za upoznavanje

0 comments

No comments yet