Sestra mi je popusila kurac

incest sestra

Incest price

Imam 20 godina i ispričat ću vam ovu priču od pre neku večer. Vruća letna noć, a ja kući blejim dosada, tu večer sam bio ekstremno napaljen. Pošto živim sa roditeljima i sestrom, roditelji su živeli na prvom spratu, a sobe moje sestre i mene su bile na drugom spratu.
Ona trazi njega
Sestra Ivana ima 29 godina, plavušica koja izgleda dosta mlađe, neki čak pomisle i da nije punoletna.
Malo sam čaćkao po internetu, instagramu i tako kao što rekoh tu noć sam baš bio napaljen, lagano sam izvadio kurac i poćeo drkati. Prebacio sam sa telefona da slika bude na TV-u i pustio pornić.

Kurac mi je 18 cm i jako debeo, baš prava kurčina, nadrkavao sam ga i ležao kad sam čuo da neko se penje uz stepenice. Već je bilo kasno pa sam znao da se sestra vraća iz izlaska i pretpostavio sam da će pravo u svoju sobu. Ne prekidam, i dalje ležim i drkam ga a krevet mi je pravo okrenut prema vratima. Čujem sestrino lupetanje štiklama, i zastade kad ulazi pravo na moja vrata. U tom bunilu, napaljenosti nisam ništa od reagovao i dalje sam držao kurac u ruci.
Sestra na vratima u kratkoj haljinici i odvaljena od alkohola ulazi u sobu i smeje se, stoji ispred mene i govori jao brate kakvu kurčinu imaš.

Šokiran sam i govorim joj šta to pričaš da li si normalna i pokrivan se prekrivačem. Ona se samo smejala i promumljala daj seki da ti popuši kurac, daj mi u usta tako lepu kurčinu. Iskreno napalila me, da nisam ni razmišljao da mi je to sestra. Izgledala je baš jebozovno, prava fufica koja me moli da joj dam kurca, nisam oklevao otkrio sam se i rekao evo ti kurca kad ga već želiš i nadrkavao ga. Prišla je krevetu, nagela se ispod mene i krenula mi lizati jaja. Ludeo sam koliko mi se sviđalo i postao sam svestan da će mi sestra pušiti kurac. Iskusno mi je nadrkavala kurac i lizala jaja, misleo sam da ću odmah svršiti, prešla je jezikom od jaja celim kurcem do glavića, oblizivala ga i gledala me jebozovno a onda ga počela pušiti.Ona trazi njega

Nabijala je kurac bukvalno u usta, gutala ga skroz do grla, gušila se kurcem i onda stala i pitala “Jel ti seka dobro puši kurac”, oces da daš seki sperme…Ludeo sam, a onda je jako uhvatio za kosu i nabio joj kurac, govorio sam da je drolja, da imam sestru kurvu koja je rođena da puši kurac. Dok sam joj tako davao kurac, mazila je pičicu i nisam više mogao napunio sam joj usta spermom, dok sam joj punio usta spermom, video sam da je i ona svršila. Progutala je svaku kap moje sperme i ostala, napravila haljinicu i samo rekla laku noć brate.
Balkan chat
Prošlo je par dana i od tada drkam na sestru,a li više nismo imali ništa….do kada?

0 comments

No comments yet