Napaljenu tetku sam izjebo

Bio je vruć letnji dan. Ustao sam iz kreveta, umio se i samo u boksericama otišao dole u kuhinju da tražim od majke da mi dâ da jedem. Išao sam po kući samo u boksericama i majici jer je bilo pretoplo za nešto drugo.
Kad sam sišao dole i ušao u trpezariju tu su bile moja majka i njena sestra od tetke, Marijana, koju svi zovu Jana. Ja sam je od pamtiveka zvao teta Jana. Nije me bilo sramota što sam došao tu, pred njom, samo u boksericama, jer ona stalno dolazi kod nas pošto živi na nekoliko minuta hoda. Ona se skoro razvela od muža i počela je da se oblači što bolje može. Ona je debela, tako da se dosta uteže. Nije ni lepa. Ima prirodno tršavu plavu kosu. Bilo je pretoplo, a ona je nosila džemper i pantalone. To je bilo pretesno, videlo se. Džemper je bio redak tako da se lepo video crni brus koji je držao njene sise. Imala je ogromne sise, što je bilo i logično jer je bila debela. Imala je i ogromno dupe.
Ja sam jeo i popeo se na sprat, u moju sobu, i seo ispred kompjutera. Napolje nije moglo da se ide, bilo je previše vruće. Mrzelo me je da igram igrice, jer su mi i dosadile pa sam rešio da pustim neki pornić na DivX-u. Pustio sam pornić, ali sam smanjio ton kako se ne bi čulo. Vrata od moje sobe su bila otvorena, ali se nisam plašio da će neko videti šta ja radim zato što sam to i pre radio i uvek; čim čujem da se neko penje uz stepenice, ja sve isključim. Ja kad sedim uz kompjuter, leđima sam okrenut vratima.
Gledao sam pornić i napalio se. Kurac mi se digao. Kako mi je kurac zategao bokserice, ja sam ga izvukao kroz onaj prorez napred. Gledao sam pornić i polako ga drkao. Sve je bilo u redu dok se nekih 2 minuta kasnije pored mene nije pojavila moja tetka. Nisam mogao da verujem da je nisam čuo dok se penjala uz stepenice. Brzo sam isključio pornić i vratio kurac nazad u bokserice, ali ona je već sve videla. Pocrveneo sam kao rak, nisam znao šta da kažem. Ona je samo sela na stolicu pored i rekla:
– Šta ti je? Zašto si zaustavio, taman sam počela da gledam. Pusti opet. Nemoj da ti ja ništa smetam, slobodno ti nastavi da radiš šta si radio.
Ja sam se zbunio, ali sam opet pustio film. Posle malo vremena ja sam opet počeo pomalo da gladim kitu, ali preko bokserica, samo što sam ovaj put to radio pred njom. Ona mi je odjednom rekla:
– Slobodno ga izvadi, nemoj da te bude sramota od mene, pa mi smo naši.
Ja ovo nisam očekivao, ali sam ga ipak izvadio jer mi je bilo mnogo lakše. Nastavio sam da ga polako drkam. Svaki put kad sam pogledao u nju, ona je brzo skanjala oči sa mog kurca i gledala u ekran.
Posle 2-3 minuta rekla je:
– Mnogo je vruće! – i počela da svlači džemper.
Svukla ga je i ispod njega je imala samo brus koji je držao ogromne sise. Imala je dosta sala na stomaku. Ja sam malo gledao u njene sise, a zatim nastavio da pratim film. Ni minut kasnije, ona me je upitala:
– Meni je još uvek vruće, jel’ imaš nešto protiv da skinem brus?
Ja sam je začuđeno gledao i nekako promucao:
– Ne… nemam, naravno.
Ona je otkopčala brus koji je imao kopču sa prednje strane i bacila ga na kauč. Ja sam sada samo gledao u te ogromne sise. Nisu izgledale tako loše. Primetila je da buljim u njene sise i upitala me je:
– Jesi li ti pipnuo nekada ženske sise?
N-nisam.
– Pa što ne kažeš? Pipni slobodno!
Ja sam razmišljao da li da ih pipnem, ali su mi ruke same pošle ka njima. Uhvatio sam ih obema rukama i počeo da ih mesim. Bile su ogromne, ni polovinu nisam mogao da obuhvatim rukama.
– Jel’ vidiš kako su lepe?
– D-da!
Shvatio sam da sam ih predugo držao i da bi trebalo da ih pustim. To sam i uradio. Zatim sam opet nastavio da ga drkam, ali brže.
– Jel’ mogu da ti dodirnem kurac? Ja sam tebi dozvolila da mi diraš sise…
– Naravno, izvoli.
Ja sam se već i ohrabrio dotle i pustio sam kurac kako bi ga ona pipnula. Uhvatila ga je jednom rukom i polako počela da mi ga drka. Opasno sam se napalio, ne znam kako sam uspeo da se suzdržim da ne svršim odmah tad. Drkala mi ga je malo i rekla:
– Jel’ ti pušila do sada neka devojka?
– Nije.
– E pa vreme je.
Kada je to rekla, savila se i počela da mi ga puši. Ja nisam mogao da verujem šta mi se događa. Odlično je pušila. Prepustio sam se njenom spretnom jeziku. Odjednom mi pade na pamet da moja majka može da uđe.
– Moja majka može da uđe!
– Neće, ne brini. Otišla je do Milice da joj pomogne oko nekih kolača, vratiće se tek za pola sata. Ja sam ostala da pazim da ne pregori ručak.
Kad reče to, nastavi da mi ga puši. Kad sam skupio dovoljno hrabrosti rekao sam:
– Zar ti nije vruće u tim tesnim pantalonama?
Ona prestade da puši, uspravi se, uozbilji i upita me:
– Jel’ bi ti to mene hteo da jebeš?
Ja sam mislio da sam uprskao, da je trebalo da ćutim, ali sad je kasno.
– Aha.
– Pa što lepo ne kažeš tako? – ustade i poče da otkopčava pantalone.
Ja sam samo mislio o tome kako sam uspeo. Nije mi predstavljalo problem to što mi je ona tetka, niti što je debela, bitno je samo da je jebem posto sam još uvek bio nevin. Svukla je pantalone ispod kojih nije imala ništa. Opkoračila me je pošto sam sedeo na stolici i sela mi u krilo, tako da su njene sise bile tačno ispred mog lica.
Uhvatio sam rukama njeno dupe i počeo da joj ližem sise. Ona mi je samo prolazila prstima kroz kosu. Polako se podigla i stavila moj kurac u pičku, ja sam se osećao fenomenalno. Počela je da se njiše gore-dole, a ja nisam odvajao usta od njenih grudi.
Ona je počela da stenje i da jeca što je bila muzika za moje uši.
– Ah, teta Jano, kako si dobra!
– Pričaj mi prljavo!
Ja sam malo razmislio i počeo:
– Kurvo jedna, jebačice, droljo, razbiću ti pičku, voliš kurac, a? Za kurac živiš, svi su te jebali, a ti samo ćutiš. Voliš spermu, a? Samo nju bi pila! E sad ćeš dobiti veliku količinu!
Kada sam to rekao, skinuo sam je sa kurca i ustao, a ona je klekla i počela da mi ga puši. Svršio sam puno i to sve u njena usta, a ona je sve gutala i olizala je i poslednju kap sa kurca.

0 comments

No comments yet