Moja zena je mama i kurvetina

Pretpostavljam da ovu priču treba da započnem kako ja imam divnu ženu, koja je pritom i ljubav mog života, jel?
Niste daleko od istine, to i jeste tako. Ona je zaista najdivnija žena koju sam ikada upoznao. Svi vole Jelenu. I pored toga što je supruga i majka troje dece, ona ima neverovatan libido- uvek je željna seksa!

Erotske price

Ona ima 34 godina, pa čak i nakon troje dece, još uvek ima zanosno telo. Ponosna je vlasnica dugih nogu, “C” korpica i finih, oblih guzova. U braku smo pet godina i uživam s njom u neverovatnom seksu još od prvog dana.

Ona je od retkih žena koja uvek hoće još i može još. Iako nekad nije raspoložena, napali se za sekund samo što joj dotaknem sise ili protrljam macu. Moram da priznam, da u poslednje vreme često razmišljam da li postoji nešto na šta bih mogao da je nateram u seksu, a da to već nije iskusila?

Počeo sam da se prepuštam maštarijama o različitim scenarijima koji uključuju moju dragu ženicu u najrazličitijim situacijama. Najčešće sam maštao o tome gde ona u potpunosti gubi kontrolu i čini sve što moje srce i, kurac žele.

Jedna od čestih fantazija je bila ta gde nju kreše drugi čovek.
Ona mi je doduše, pričala par puta o svojim avanturama pre nego što smo se nas dvoje sreli. Ništa promiskuitetno ili previse droljasto, mada, moram da priznam da bih nekako više voleo da je bila droljastija pre braka, ako me razumete. Onda joj, možda, ne bi na pamet padale raznorazne ideje…

Tokom poslednjih nekoliko meseci smo počeli da pričamo mnogo otvorenije o našim seksualnim životima; o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Tokom tih razgovora, priznala mi je da je njena najveća seksualna fantazija seks u limuzini, dok vozač limuzine posmatra celu akciju. Ovo je jasno odstupanje od njenog standardnog seksualnog ponašanja, gde je ona relativno stidljiva.

Što se mene tiče, rekao sam joj da, iako znam da nije u redu i da je to potpuno uvrnuto, pomisao našeg seksa, dok drugi čovek sve to posmatra, je bio itekakav izazov za mene. Na moje iznenađenje, ona je rekla da je mislila da je fantazija stvarno vruća i uzbuđujuća. U tom trenutku sam odlučio da je vreme da igramo jednu igru -Da li bi?

Pitao sam je, spreman na tu mogućnost da će moje uši sigurno čuti nešto što mi se baš i ne dopada.

-U redu, ja ću prvi. Da li bi stvarno volela da imaš seks u limuzini?

Nasmešila se:

-O, da.

Nastavio sam s pitanjima:

-Da li želiš da tvoje jebanje sa mnom gleda vozač?

Bez oklevanja, rekla je: -Da.

-Da li bi mi ikad dozvolila da te fotografišem? Klimnula je glavom:

-Naravno.

-U redu … Da li bi napravila video našeg seksa?

-Da.

-Da li bi dozvoliti da nas neko drugi snima kamerom tokom seksa?

-Da.

Toliko potvrdnih odgovora…Toliko “DA” od nje nisam čuo u zadnjih šest meseci… Sve to što sam čuo je poprilično uskovitlalo moj um i ubrzalo mi puls. Ona, na primer, ne ide bez grudnjaka kad je kod kuće, jer smatra da “previše otkriva”, ali nema ništa protiv da nas neko drugi snima kamerom dok se jebemo… Rešio sam da nastavim s pitanjima, čisto da vidim dokle ta njena skrivena izvitoperenost, doseže.

-Da li bi ikada pokupila tipa u baru i dovela ga kući, na seks, preda mnom?

Na tren se uozbiljila, a potom me upitala s određenom dozom straha:

-Miloše, jesi li siguran da zaista želiš da čuješ odgovor na to pitanje? Mislim, izrečeno se ne može poništiti…

Klimnuo sam glavom. U tom trenutku mi se činilo da mogu sve da podnesem. Ama baš sve!

Uzdahnula je, potom me pogledala pravo u oči.

-Da, uradila bih to, uradila bih to za tebe.

Čuvši to, samo mi je kliknulo…Vrata neke nove percepcije su se te večeri otvorila za mene….A ta vrata ću ja, otvoriti i za svoju ženu….

Shvatio sam da je moja žena jedna opasna ribetina kada je išetala iz spavaće sobe te večeri. Nosila je seksi, a ipak elegantnu crnu haljinu, sa diskretnim dekolteom i tankim bratelama. Ispod haljine nosila je potpuno transparentan grudnjak, bez ikakvih gaćice.

Ona je bila jedan hodajući san
Kada se blago nagne napred, iz dekoltea joj sevaju sise, a kada sedne i haljina se malo povuče, nazire se njena sveže obrijana maca… Slika od koje krv jače struji kroz vene. Privio sam je čvrsto uz sebe, gledajući je zadivljeno. Klimnula je glavom u znak odobravanja i mi se lagano uputismo ka izlaznim vratima…

Кada se limuzina zaustavila ispred naše kuće, potajno smo oboje u sebi molili da vozač zadovolji našu fantaziju. Кada je izašao iz auta, nismo bili razočarani. Visok i markantan, po našoj proceni nije imao više od 25 godina, obraćao nam se nekim čudnim akcenatom koji nikada nismo identifikovali i bio je bahato zgodan. Predstavio se kao Pavle, što je nama bilo sasvim dovoljno. Кada nas je stavio u vozilo i utvrdio sa nama planove za to veče, pokazao nam je magično dugme na čiji pritisak osiguravamo sebi privatnost.

-Neće nam biti potrebno, nasmejao sam se u sebi. Mogao sam da vidim po njegovom pogledu, da je odmah “odobrio” moju ženu. Iako je ovo realizacija naše prve fantazije, pogrešan tip s druge strane bi mogao da stvori jezive vibracije i da sve ode dođavola. Ono što moja divna ženica nije znala, je to da dok je ulazila u auto i saginjala se, je pružila Pavlu direktan uvid u njeno poprsje i, međunožje.

Video sam da se đavolski nasmejao i oblizao usta. Pa, on je to već učestvovao u našoj fantaziji a da toga nije ni bio svestan. Divno! Prokrijumčario sam kameru u auto i sakrio je pod sedište. Želeo sam da zabeležim ovaj momenat, opet, ovo se dešava prvi put…

Кako je automobil lagano krenuo, nehajno sam spustio ruku na Jeleninu golu butinu i lagano počeo da klizim rukom prema pičkici. Ona je pozitivno odgovorila na taj prvi dodir, ali onda se sagnula ka meni i šapnula mi:

Cuckold price

-Ne! Moramo da sačekamo, posle večere. Ne želim da dozvolim da me vidi nagu, odmah. Tek smo ušli u auto…

Jedva sam se suzdržao od smeha.

-Jelena, dušo, imam neke novosti za tebe.

On je već poprilično upoznat sa izgledom tvojih sisa i pičkice.
Dala si mu lep uvid u njih…

Bila je užasnuta.

-Da li si ozbiljan? Mene je zabavljalo to njeno lice na kome se u isto vreme oslikavao užas i razočarenje.

Šapnuo sam joj:

-Tajna je razotkrivena! Ili da budem precizniji – tajne!

Ona je počela da se smeje nekontrolisano, dok je rukama krila lice koje se crvenelo od stida. Dao sam joj zagrljaj utehe, a onda sam lagano počeo da joj milujem kosu. Uvek prepoznam kada je Jelena napaljena po načinu njenog nepravilnog disanja. Nagnuo sam se ka njoj i spustio joj nežne poljupce na vrat. Ovaj put, ona se nije opirala. Već je bila uzbuđena iako još ljudski nismo ni počeli.

Moja ruka je ponovo skliznula na njena kolena i krenuo sam lagano da joj širim noge. Bez obzira da li je ona to znala ili ne, vozač je imao čist pogled na njenu uspaljenu pičku. Hteo sam da mu dam veliku predstavu odmah, u slučaju da se moja divna ženica uplaši i odluči se za dugme privatnosti.

Nastavio sam da joj nežno ljubim vrat, palacam jezikom po njenoj ušnoj školjki, dok sam joj prstima trljao već nabrekli klitoris. Njena pička je počela da ispušta lepljive sokove, pravo na moje prste. U njenu vrelu unutrašnjost su skliznula dva prsta i ona je na taj čin odgovorila prigušenim stenjanjem. Nije želela da je Pavle čuje.

Dok sam joj lagano širio macu, kroz glavu mi je prolazila misao da se ovo zaista ne dešava, da je ovo samo neka vrst ludog sna i da ću se probuditi istog trena. Ali, nisam se budio… Moji prsti su išli sve dublje u Jeleninu pičkicu, i ja sam lagano krenuo da joj drugom rukom spuštam bratelu na haljini. Nema prigovora. Spustih joj i drugu bratelu, dok sam jezikom tražio njen vreli jezičak.

Lagano sam povukao haljinu i preda mnom se ukaza njen prozirni grudnjak. Rukom joj stisnuh jednu sisu, strasno, krvnički. Ona jauknu, ali nije želela da prekinem. Brzo sam joj skinuo grudnjak i uzeo jednu bradavicu u usta. Kada sam počeo da joj sisam bradavicu, rukom joj zadigoh haljinu na bokove, tako da je njena zadnjica sevnula u Pavlovljevom retrovizoru.

Drugom rukom sam i dalje predano radio na njenoj pičkici, dok je iz nje, doslovno kapljalo. Ona je počela da luduje i da se trza od želje koja ju je grozničavo tresla. Pre nego što je skroz skrenula pameću, prebacio sam se na kolena, razmaknuo joj noge i zagnjurio glavu u njenu vruću pičketinu. Jezik sam sjurio što sam dublje mogao, a usnama sam usisavao njene usmine, natečene i crvene.

-O Bože! Ječala je od iznenađenja i strasti. Ne, nije očekivala da će se sve ovako odvijati, ali, sada je bilo kasno za prestajanje. Želja ju je nadvladala i ona joj se skroz prepustila, nemoćna da bilo šta uradi, osim da raširi noge što je više mogla i ponudi mi svoju pičku…

Moj strah je da bi racionalnost značila kraj naših seksualnih avantura za to veče. Stoga sam se preselio u sporedno sedište tako da vozač može da dobije naš lep profil, iliti profil naše akcije. Nisam trebao da kažem ni reč Jeleni. Ona je zauzela odgovarajući položaj na kolenima, unezvereno raskopčala moje pantalone, zgrabila moj kurac i s nestrpljenjem ga nabila u usta.

Za naših pet godina braka, nikada je nisam video ovakvu, van svake kontrole, bez srama, bez suzdržavanja.
Godilo mi je, ali me je i malo plašilo. Zapravo, to bi moglo biti zastrašujuće da nije toliko vruće.

-Ona je van kontrole! Ona je prljava kurvetina! To su bile moje misli. Osvrnuo sam se na Pavla. Mogao sam da vidim njegovo lice u grču. Kao i to da je mogao da prati, kao što je i pratio, Jeleninu i moju akciju u retrovizoru.

Erotske priče

Primetio sam da se vrpolji u svom sedištu dosta, očigledno pokušavajući da se prilagodi za erekciju. Ja obično imam mnogo kontrole nad svojim orgazmima, ali u ovoj situaciji sam počeo lagano da gubim kompas. Gledajući je kako pomahnitalo trpa moj kurac u usta, nabija ga do samog ždrela i kako kruži jezikom oko glavića, dok me gleda kao najraskalašenija drolja, mi je teralo mrak na oči. Pokušao sam da se izmigoljim, ali ona je čvrsto stegla moj kurac i nije imala nameru da ga pusti.

Shvatio sam da će uzimanje moje kite njoj iz ruku sada ići dosta teže, a eksplozija je bila u najavi. Elem, hteo sam to da odložim. Nisam još bio spreman za svršavanje. Morao sam da je gurnem dalje od sebe sa obe ruke. Ona to nije tako lako prihvatila. Nastavila je da nasrće na mene kao divlja životinja. U tom trenutku, ja zaista niam mogao da prepoznam svoju divnu, stidljivu ženu. Da li je to, zaista ona? Šta sam to, ovim činom, probudio kod nje? Dodirivala me je rukama po licu i šaputala isprekidano:

-Jebi me! Dobro me pojebi – to mi treba! O moj Bože, ovo je tako vruće …

Nisam mogao da verujem šta se dešava. Ovo što se dešava je bilo sjajno! Rekao sam:

-Svršiću, dušo. Moramo malo da usporimo…

-Nema šanse! Ne želim da prekidamo, ne želim! Daj mi taj kurac! Daj!

Zatim se za sekundu pribrala, pogledala me i tiho rekla:

-Da li gleda? Vozač, da li nas prati? Vidi li šta radimo? Jebi ga … Jebi ga, jebi ga, jebi ga … To je tako jebeno vruće i napaljujuće!

Zgrabila je moj kurac, nadrkala ga par puta, a onda se nasadila na njega, izvijajući svoj prednji trap na susedno sedište.
Meni se već mutilo pred očima od siline nadolazećeg orgazma. Nabijao sam je na karu dok se tornado spremao… Još par prodora u njenu vruću pičku, i znao sam, svršavam. Izvukao sam ga, okrenuo je licem prema sebi i nabio joj kurac do krajnika. Izlio sam u njena usta sve iz sebe, uz gromoglasan krik. Čvrsto sam je držao za lice, dok se ona, skoro pa gušila od navale moje sperme.

Ona je isisala sve iz mojih jaja, izvukla je poslednju kap iz njih. Ne mogu da kažem da sam nešto bio iznenađen povodom njene spretnosti isisavanja sperme, ali mi je ovog puta bilo posebno dobro sa njom. Jelena je bila šampion kada je u pitanju bilo gutanje sperme. To je volela, čini mi se, više i od samog jebanja.

Ovaj put, ona je progutala spermu sa nekim osećajem hitnosti. I želela je više. Iako sam ja sada završio, ona još nije želela kraj. Bila je željna sperme. Totalno luda od strasti, moleći me da joj posisam mačkicu. Rešio sam da joj udovoljim, ali da joj ne dozvolim da svrši. Želeo sam da taj događaj odložim, za posle večere. Jer sam, duboko u sebi, znao da će zbog tog odlaganja biti najnapaljenija zver.

Spustio sam svoje usne na njenu mokru picu i krenuo da joj sisam klitoris, naizmenično joj gurajući dva prsta u rupu koja je zjapila. Bacala se na sedištu i zabacivala glavu unazad, glasno cvileći. Ovim odlaganjem njenog orgazma, posedovaću je celu noć. Njeno dupence će biti samo moje…

Pratio sam njene facijalne ekspresije i kada bih video da je na sekundu od svršavanja, prekinuo bih lizanje i prodiranje prstima. To ju je ljutilo. Zapravo, bila je besna kao ris! Кada je moja Jelena želi orgazam, ona ga baš želi! Znala je šta pokušavam i praktično me je molila da je “završim”.

-Molim te, pusti me da svršim! Nije fer, nije! Ali ja nisam završio započeto. Umesto toga, mučio sam je sve do restorana. Pavle mora da misli da je ona najnapaljenija drolja na svetu. Možda i jeste.

Možda sam uspeo da probudim kurvetinu u njoj, kakva je zapravo i bila…
Možda… Кada je auto usporio i uzeo obrt, ja sam predložio da povratimo našu staloženost i pripremimo se za izlazak iz automobila jer, auto se približavao restoranu. To ju je izbacilo iz takta…

-O, moj Bože!, rekla je ona, ti si takav seronja! Ozbiljno?! Dok me je najsočnije psovala, ona je gledala da se dovede u red što je brže mogla, vidno besna. Još uvek nesređeni, zabrinuo sam se kakve će reakcije biti kada nam otvore vrata limuzine ispred restorana, jer smo bili, čini mi se, tik do ulaza.

Pavle je bio svestan toga i ljubazno je napravio još jedan krug, pre nego što je konačno stao. Neizmerno sam mu bio zahvalan na tome. Naravno, očekivao sam da će Jelena biti posramljena kada se susretne s Pavlom i pogleda ga u oči. Na kraju krajeva, video ju je golu, u akciji. Međutim, to se nije dogodilo. Izlazivši iz limuzine, ona mu je uputila smešak, čak mu je i namignula.

Bože, stvorio sam čudovište! Probudio sam najnapaljenije demone u njoj i sada oni plešu vatreni ples…Hoću li ikada moći da ugasim tu vatru?

Večera i razgovor su započeli malo hladno i zategnuto. Znao sam da je to zato što sam je ostavio “na pola”, zato što sam odložio ono što kod sebe nisam, ali sam se svojski trudio da je oraspoložim, odobrovoljim, jer sam bio svestan šta joj spremam kasnije…

Oboje smo se složili da je ovo bila najvrelija stvar koju smo uradili u životu.

-Dušo, Pavle će nas posle večere odvesti kući…

Moju rečenicu su prekinule njene podignute obrve.

-Gospodine, mislim da ti imaš neka “nedovršena posla”…

Nasmejao sam se.

-Znam šećeru, obećavam, dokusuriću te na tom putu. Lice joj je ozario osmeh. Bila je zadovoljna mojom potvrdom da će se akcija nastaviti u povratku

-Da li te je bilo sramota što si bila naga pred Pavlom?

-Mmm, NE! Nasmejala se.

– Mogu ti reći dragi, da je Pavle poprilično bio uključen u realizaciji naše fantazije. Sve vreme nas je posmatrao u retrovizoru. Moram da ti priznam da je to kod mene pokrenulo lavinu strasti. Ne pamtim da sam ikada u životu bila tako napaljena.

Slatka moja, konzervativna ženica, Jelena. Na prvi pogled tako fina i kulturna dama, a duboko u sebi – razjarena drolja. Kurvetina. Perfidna kurvetina. Latentna. Očigledno da ona nosi u sebi taj kurvinjski gen, koji eto, nisam mogao da namirišem odmah. Ali, daleko od toga da mi to smeta. Naprotiv.

Saznanje da je moja ženica takva kakva je me je vodilo u neke nove dimenzije i guralo preko ivice ludila. Svašta se motalo po mojoj glavi te večeri…Elem, oboje smo se trudili da što pre pojedemo jelo iz tanjira I napustimo restoran. Naše misli su bile obuzete drugim stvarima. Oboje smo razmišljali o povratku kući. I o akciji u limuzini. Zato smo brzo jeli, platio sam naš račun i pozvao Pavla da nas pokupi. Zaustavio sam ga sa strane pre nego što je imao priliku da nas smesti na sedišta. Rekao sam mu za video kameru ispod sedišta i ubacio mu 20e u džep, da nas snimi.

-Samo stani na neko osamljeno mesto. Moja žena je tako van kontrole, želim da zabeležim njenu razuzdanost na kameri…

Pavle se nasmešio svesno, klimnu glavom i diskretno je preuzeo kameru pre nego što nas je udobno smestio u limuzinu. Nakon što je limuzina krenula, uzeo sam stvar u svoje ruke. Nekako prirodno sam krenuo da joj ljubim vrat i zavlačim ruku pod njenu haljinu. Bio sam zapanjen činjenicom da joj je maca bila i dalje mokra! Ovo je trebalo da bude jedna vožnja za pamćenje, i ja ću se svojski potruditi da tako i bude.

Erotske price

Ali, koliko god da sam želeo da je pojebem odmah na samom početku, toliko sam želeo i da cela stvar ide sporije kako bi Pavle našao pogodno, osamljeno mesto. Kupovao sam vreme ljubeći je i drndajući joj pičkicu, dok sam krajičkom oka pratio Pavlovljevu putanju. Grizla me je poput tigrice, otvoreno tražeći moju kitu.

U njenim očima sam video požudu i divljačku strast.
Ne krije da želi da bude zajebano i totalno hard core. Кonačno, osetih da auto usporava i znao sam da je Pavle pronašao pogodno mesto. Nakon nekoliko sporih zavoja, moja žena je shvatila da nešto nije kako treba.

Provirila je kroz prozor i usplahireno mi upitala:

-Šta se dešava, zašto smo stali? I gde smo mi ovo?

-Nemam pojma, slagah je. Njen pogled je odavao usplahirenost i zabrinutost u isto vreme. Trudio sam se da delujem smireno i cool i brižno sam je povukao ka sebi… Zavalio sam se u sedište i nastavio sam da joj ljubim vrat… Iako zabrinuta zbog iznenadnog zaustavljanja, nije mogla da odoli.

Znajući šta sam prethodno rekao Pavlu, očekivao sam nastavak događaja. Krenuo sam agresivno na nju, u pokušaju da je odvratim od onoga što će se dogoditi. Imao sam par prstiju unutar nje, u njenoj gladnoj pički, koja ih je usisavala poput vakuuma. Nije uopšte reagovala na zaustavljanje automobila i činilo se da ne primećuje Pavla da se okrenuo iz svog sedišta prema nama i da je uperio kameru na nas. Kada je zauzeo odgovarajuću poziciju, počeo sam lagano da joj spuštam bratele haljine.

Ljubeći je, pustio sam da joj haljina sklizne preko ramena i da joj otkrije fenomenalan, prozirni grudnjak. Izvukao sam joj pomahnitalo sise iz grudnjaka i krenuo ludački da joj sisam bradavice. Počela je da se uvija i stenje i nabija mi glavu u svoje sisurine. Nastavio sam, nisam se zaustavljao. Zadigla je svoje dupe sa sedišta i bez ikakvog problema sam joj skinuo haljinu. Znao sam, da dok joj budem skidao brushalter, da će, htela ne htela da vidi Pavla s kamerom. U pokušaju da sprečim katastrofu, rekao sam:

-To je u redu, Jelena. To je naša kamera. Pogledala me je direktno u oči i samo skliznula sa sedišta, direkt na kolena, pred mojim nabudženim kurcem. Uhhhh, divno je ovo podnela! Popušiće mi direkt pred Pavlom, pred kamerom. I to radi s neverovatnim uživanjem. Izvukla mi je kurac iz pantalona, krenula da ga usplahireno nadrkava, a onda ga je sjurila u svoja vrela usta.

Vrtela je svoj jezik oko mog vršnjaka, znalački i strasno, ostavljajući tragove svoje pljuvačke svuda po njemu. Radila je to tako vešto, da sam znao, da ako nastavi, poprskaću joj lice mojim sokom. Brzo sam ga izvukao i postavio je na sve četiri. Negodovala je i vrpoljila se.

-Želim tvoju spermu! Daaaaj mi je!
U tom trenu me je obuzeo bes, pa sam joj opalio šamar. Kada sam postao svestan šta sam uradio, čekao sam njenu reakciju. Pogledala me je preko ramena i prostenjala:

-Jebi me, molim te. Počni!

Počeo sam da joj ga nabijam što sam jače i brže mogao. Voleo sam da je jebem kao pravu kučkicu, na sve četiri, dok je dahtala i cvilela milozvučno. Pavle nas je sve vreme snimao, blago presamićen preko svog sedišta. Iznenada mi je sinula fenomenalna misao. Pokazao sam mu rukom da izvuče svoju karu i nabije joj u usta, jer je bio tik ispred nje.

Uzeo sam mu kameru i krenuo da snimam iz drugog ugla. On je spustio svoju slobodnu ruku dole i otkopčao svoje pantalone. Primetio sam da ima malih poteškoća sa vađenjem svog, sada već poprilično, dignutog kurca. A uskoro sam video i zašto je imao te poteškoće. Pavle je imao najdeblje i najduže pakovanje koje sam u životu video! Samo sam čekao da vidim Jeleninu reakciju. Iako smo pričali o tome i iako je rekla da bi to rado uradila za mene i ispred mene, sada, nisam bio siguran.

Njoj nikada veliki kurac nije bio fantazija, ali sada, pred ovakvim impresivnim primerkom, verujem da bi ostala bez teksta. Jelena nije odmah primetila njegovu batinu, jer se fokusurala na nabijanje na moj kurac. Zatvorenih očiju je dahtala i uvlačila moju alatku u sebe, skoncentrisana na svoj orgazam, koji je bio blizu, sudeći po njenim pokretima.

Rukom sam pokazao Pavlu da joj se još više približi. Na trenutak sam izvukao svoj kurac iz nje, što ju je momentalno rasvestilo. Pogledala me je preneraženo, a zatim, videvši moj bezobrazni smešak, okrenula glavu i pogledala ispred sebe. Sa Pavlom, koji je sada bio direktno ispred nje i njegovim kurcem na centimetar od njenih usta, ona je posegnula rukom i dohvatila njegov mesnati kurac.

Disala je teško, a onda se okrenula ka meni i čežnjivo me pogledala.

-Da li si siguran u vezi ovoga, dušice? Da li siguran da ovo možeš da podneseš? Samouvereno sam se nasmejao, pomazio je po guzi i rekao:

-Da, Jelena, siguran sam. Zapravo bih voleo da te vidim u akciji s drugim kurcem. Ona se uzbuđeno nasmešila, pomilovala Pavlov kurac i uputila mu kučkast pogled. Narednu scenu ću pamtiti dok sam živ… Sa obe ruke oko njegove osovine, ona je uvukla njegov kurac u usta i kao da je to radila hiljadu puta, usisala ga celog! Prostrla je svoje usne po celom njegovom obimu i krenulo ritmično da pomera glavu.

Voleo bih da mogu da vam prenesem težinu tog trenutka za mene. Moja slatka ženica, majka naše divne dece, poštovani član našeg društva, je na moje oči trpala debeli kurac apsolutnog stranca u svoja nežna ustašca, pružajući mu neverovatno zadovoljstvo! I uživa u tom činu, kao prava kurvica, kao da nikada nije imala karu u ustima, sisa ga kao da joj je poslednja! Ona zaista nije gubila vreme.

Кoristeći obe ruke, ona ga je grozničavo sisala, kao gladna kurvetina. Sa kamerom u rukama, beležio sam svaki njen pokret. Ona se potpuno prepustila ovoj situaciji, a ja sam želeo da ovekovečim taj trenutak, jer je pitanje da li će to želeti da ponovi. Ikada. Ovo bi mogla biti jedna od onih -i-done situacija, i ja nisam želeo da propustim sekundu toga.

Pavle je primao jedno spektakularno pušenja moje žene i zaista je uživao u njemu.
Nikada nisam bio ni sa jednom koja je imala veštine kao moja Jelena u ovoj oblasti. A sada gledam drugog čoveka, stranca, koji uživa u tim veštinama, a i ja, gledajući sve to. Moram da priznam da me je ta scena poprilično napalila, pa sam ubrzo vratio svoj kurac u njenu mokru pičketinu. Zastenjala je, dok joj je Pavlovljev kurac za tren ispao iz usta. Ubrzo se pribrala. Svo troje smo se gibali u istom ritmu – ona je strasno pušila Pavlu, dok se zadnjicom nabijala na moje koplje.

-O Bože! Ječala je u kratkim pauzama. Čekao sam da se opet približi orgazmu, a onda sam rukom dao Pavlu znak. Sa preciznošću pit posade, brzo smo se rotirali za 180 stepeni, on se vešto prebacio na “našu stranu”, tako da Jelena nije ni imala vremena da shvati šta ju je snašlo. Već sledećeg momenta joj se moj kurac našao u ustima, dok je Pavlovljev mesnati kurac širio ružičaste vrtove njene požude. Gledao sam sa ekstremnim očekivanjem kako je Pavlovljev mesnati kurac skliznuo u njenu pokislu mačku.

Cuckold erotske price

-O Bože! Ona je vrisnula.

-O Bože, oh Bože … DA!.

Pavle je ubacivao svoju alatku neverovatnom brzinum u nju! Čulo se lupkanje njegovih mesnatih loptica o njenu pičkicu, zvuk koji me je neverovatno ložio, to šljapkanje, šamaranje njegovih lopti i njenih usmina…. Nisam hteo da se ova noć završi. U meni su se mešali bes, radost i neverovatna napaljenost dok sam gledao kako mi Pavle guzi ženu.

Pušila mi je, dok ju je Pavle rasturao zguza, čvrsto je držeći za sise. Pavle je sve više ubrzavao, njeno lice se grčilo u grimasu. Batalila je pušenje mog kurca i zgrabila me za butine, tražeći oslonac zbog Pavlovljevih bahatih udaraca odpozadi.

Dok ju je rasturao, smogla je snage da me pogleda u oči, osmehne mi se i kaže:

-Hvala. To je bila jedna od najslađih stvari koje sam ikada čuo. Možda je malo uvrnuto da vam se žena zahvaljuje što ste joj omogućili karanje sa drugim muškarcem, ali u tom trenutku sam je voleo još više. A onda je usledilo ono što se čekala čitave večeri – Jelenin orgazam. Stenjala je, grizla usnu i zatvarala oči. Nailazio je poput zemljotresa.

-O moj Bože! Jače, jače! Da, da, da, da! Molim te, o Bože, jebi moju pičkicu jako! Razvali je! Scena je bila neverovatna. Ona se doslovno tresla od jačine orgazma koji je u ovom slučaju trajao poprilično dugo. Čak ni u pornićima nisam video ništa slično, ništa tako eksplozivno i jako, kao jebanje moje žene od strane vozača.

Pavle je nabijao moju ženu na svoju ukrućenu alatku, čak i nakon što joj je orgazam prestao.
Nije odustajao. Nije mu se izlazilo iz vulkanskog grotla.

Dok je ležala s glavom pored mojih nogu na sedištu, delovala je kao krpena lutka. Izmoždena, bez snage. Mogao sam da vidim da se Pavlu bliži svršavanje, dok je nadrkavao svoju kurčinu. Predložio sam mu da dopusti da mu Jelena popuši, jer će ona to, oberučke prihvatiti. On ju je okrenuo i ona je opet zamotala uske usne oko njegovog debelog kurca.

Obe ruke su joj bile oko kurca, dok mu je predano sisala vrh. Gledao sam je kako uživa dok to radi…Skroz se posvetila zadatku, nema joj ravne. Кada moja Jelena želi spermu u ustima, ne postoji niko ko bi brže od nje učinio da se to desi. Pavle je zgrabio njenu kosu koja joj se rasula po leđima i žestoko krenuo da je jebe u usta. Bio sam zadivljen koliko kurca je uzimala sa svakim potiskom.

Brzo je uhvatio zadnji deo njene glave sa obe ruke i u usta joj istovario svoju vrelu, lepljivu sadržinu. Ona je progutala spermu kao izgladnela životinja, ne skidajući usta sa njegove ogromne kurčine, i to poprilično dugo nakon što je on završio. Nikad se nisam osećao tako zaljubljeno u životu kao što sam se osećao sa Jelenom u tom trenutku.

Кakva neverovatno kurvetina je bila moja ženica! Nakon što je Pavle završio, stvari su se smirile za sve nas. Pribrali smo se i navukli odeću na sebe, trudeći se da izbegnemo međusobne poglede. Pavle se vratio napred, startovao limuzinu i počeo da nas vozi u pravcu kuće.

-Jesi li dobro? šapnula mi je Jelena na uho.

-Da, rekao sam, ja sam više nego dobro. Jebeno sam neverovatno.

-O, dobro, reče ona, s olakšanjem.

-Tako sam srećna što se tako osećaš. Ona se osmehnu:

-Moraćeš da daš Pavlu zaista veliki bakšiš.

-U stvari, rekao sam, ja planiram da Pavlu dam standardnu napojnicu. Jer je jebanje nagrada sama po sebi.

Erotske price

0 comments

No comments yet