Moj zgodni ocuh i njegova velika kita

Zovem se Tamara. Imam 19 godina. Roditelji su mi se razveli pre 7 meseci i ja sam ostala da živim sa majkom. Ona je par godina u vezi sa jednim čovekom koji je 3 godine mlađi od nje a ima 40 godina. Varala je tatu sa njim. Znala sam tog čoveka, ali sam smatrala da između njih postoji samo prijateljstvo. Pre 3 meseca prešao je kod nas i sada tu živi.

Sa sexom sam počela od 18 godina i najsrećnija sam kad se kresnem s nekim. Nekad se povatam i sa drugaricom. Sa njom sam počela od kraja osnovne škole. Male napaljene devojčice. Mazile smo jedna drugoj nabubrele sise i ribice. Imamo i dosta slika u kompjuteru koje smo zabeležile igrajući se na taj način.

Obe idemo u školu gde je mnogo više muškaraca i to nam imponuje jer smo u centru pažnje. Sa drugarima se ‘vatamo kroz zezanje, mada prija i nama i njima.

I tako pre neki dan dođem ja kući sa polumokrim gaćicama jer su me dva druga dovezla iz škole i usput valjano ispipali. Ulazim u kuću, nema nikog. Odlično, moraću da se potrudim da svršim kako bih olakšala sebi.

Svlačim se, sedam za kompjuter, puštam porno film, noge podižem na sto, raširene naravno, dva prsta leve ruke se nalaze u njoj i polako ih stavljam i vadim. Volim da slušam uzdisanje i stenjanje kurvi iz filmova pa sam pojačala zvučnike, tako da nisam ni primetila da je neko ušao u stan. Džarala sam svoju ribicu i stiskala desnu sisu. Odjednom osećam da neko stoji iza mene. Sa strahom se okrećem i vidim Milana, novopečenog očuha. Vadim ruku, spuštam noge, pokrivam sise, sve to u nenormalnoj brzini, pritisak u glavi 300, gasim film i govorim: „Izvini”. Do tog trenutka sam mu persirala, ali ne znam šta mi bi.

Seo je na krevet iza mene i rekao da je u redu i da je to sasvim normalno, a trebao bi on meni da se izvini što je ušao. Rekla sam da je okej i počela da se oblačim. Gledao me je, osećala sam se neprijatno. Razmišljam – opet nisam svršila, koji smor.

On i dalje pilji u mene i kaže: „Sinoć sam nešto morao da pogledam na internetu i onako usput ti gledao slike u kompjuteru. Još tad sam video da imaš savršenu pičkicu a sad sam se lično uverio u to.

Promrmljala sam: „Hvala”, Ni sama ne znam zašto sam to rekla, jer mi je bilo glupo, ali mi je u svakom slučaju prijalo. „I drugarica je zgodna”, nastavio je da priča. Ćutala sam, a i dalje mi se jebalo.

Krenula sam da izađem iz sobe, ustao je i stao ispred mene. „Uzbuđen sam”, rekao je. „I ja sam, pa šta?” Nisam mogla da verujem da tako nešto govorim, ali očigledno je bilo da sam silno želela da me pojebe, ili još bolje da je to uradio čim je ušao u sobu. Gledali smo se u oči, stavio je svoje ruke na moju guzu, pošla sam ka izlazu.
Zadržao me je i zavukao mi ruku do pickice.

A da ja zamenim tvoje prstiće, vidim želiš još uživanja?” Ćutala sam. Želela sam to iako sam znala da to nikako ne bi smeli da uradimo. Shvatio je to kao znak odobravanja. Odveo me je do kreveta, položio na njega i legao preko mene. Ljubio mi je vrat, nekako je usne izbegavao, možda je i njemu s jedne strane bilo neprijatno. Drhtala sam, ne znam da li od straha ili uzbuđenja. Podigao mi je majicu, brus nisam imala.

Lizao mi je bradavice a moji sokići su samo cureli iz ribice. Spstio je ruku na nju i ugurao jedan prst. Stresla sam se. Ugrizla sam ga za bradu. Strast je izbijala iz nas. Farmerke su se našle na podu, kao i potpuno mokre gaćice. Više mi ništa nije bilo bitno sem da me dobro pojebe.

Skinuo je i sebe. Imao je šta da pokaže. Bio je vrlo zgodan, trbušnjaci su se jasno ocrtavali.

Kurac je stajao uspravno i bio totalno ukrućen. Glavić se crvenio. Prodrkao ga malo i počeo njime da mazi moju ribicu.

Polako ga je ugurao u mene bez kondoma. To me je zabrinulo, ali je rekao da će svršiti van ribice. Prepustila sam se. Počeo je da ubrzava. Jednom rukom mi je mazio stomak a drugom je sebe podbočio i zabijao se u mene. Odlično mi je bilo. Uvijala sam se. Rukama sam stiskala sama sebi sise. Svršio je po mom stomaku.

Onda je jedan prst stavio na moju guzu i masirao tu rupicu. Rekla sam mu da ništa više ne uradi i poslušao me je ali me je to masiranje dodatno napalilo. Rekao je da ovde moramo stati jer će mama uskoro doći s posla. Poslušala sam ga i odmah otišla pod tuš.

Mama je kasnije došla s posla, postavila ručak i on se ponašao sasvim normalno, a meni je bilo jako neprijatno. Nisam smela da pogledam ni njega, a ni mamu. To veče su oni išli na neko slavlje kod kumova a meni je došla drugarica. Pričala sam joj današnji događaj, nije mogla da veruje ali je bila oduševljena.

Nisam mogla da se koncentrišem i iz’vatam s njom kao što to obično radimo, samo smo se ljubile. Htela sam da sačekam da se vrate ali nisam mogla da izdržim i zaspala sam. Ujutru me je probudio njegov kurac. Prelazio je njime po mom licu zadržavajući se na usnama, ne govoreći ništa.

Otvorila sam oči. Rekao je: „Dobro jutro bebo, evo malo da cuclaš kao što bebe cuclaju nakon buđenja”. Nasmejala sam se i on je to iskoristio da mi ga strpa u usta. Pušila sam ga. Pričao mi je kako je celo veče misio na mene a ‘vatao mamu ispod stola. Hteo je da dođe kod mene u sobu kad su se vratili, ali ga je ona spopala još u liftu pa je nju morao da jebe.

Nije svršio u mojim ustima nego me je otkrio, skinuo i počeo da jebe. Ovaj sex je bio divlji. Jako mi ga je nabijao. Sise su mi samo odskakale. Odličan je osećaj.

Onda je seo, a ja ga uzjahala. Stiskao mi je guzu toliko da me je bolelo. Vrištala sam na njegovoj lepoj kiti. Grizao mi je sise. Imao je kondom pa smo lepo svršavali. Tu smo stali jer sam ja morala u školu. Gledao me je dok sam se oblačila i drkao ga.

Odvezao me je do škole a uspust sam mu pušila. Zamolio me je da makar malo liznem spermu i tako odem u školu. To mi inače nije bilo strano.

U školi sam odmah pozvala drugaricu da ode sa mnom do wc-a i pojubila je sočno, a tek onda sam joj rekla da se pre 5 minuta u mojim ustima nalazila Milanova sperma. Nasmejala se i rekla kako se nada da će i ona imati prilike da okusi to direktno od njega.

Milan me i dalje redovno jebe, a redovno tuca i mamu. Super nam je za sad, dok nas mama ne provali.

One comment

  • glock

    February 3, 2019 at 6:38 pm

    Mmmmm…volim ove male droljice.

    Reply