Mali samo cu ja da te jebem

gej price

Jahorina

Prije nekoliko noći ležim u stanu, ubacujem se malo na Onatrazinjega.net, malo na Romeo, razgledam profile raznorazne. Čitam. Tražim taticu! Neko seks sada? Volim debele! Samo mršavi! Hoću dedicu, samo 65+! Ljubav samo, ništa seks! Neko za trojku! Neko da mi popuši? Svega, baš za svačiji ukus.

Nekako neobično i pomisliti da samo prije desetak ili koju godinu ovo ništa nije postojalo. Niti je bilo Facebooka, ni Instagrama, Romea, Grindra i ostalih čudesa. Pa prvi FB profil sam napravio tek 2010. godine! Zakasnio sam, zapravo uranio sa životom samo nekih pet godina da izbjegnem sve stresove i strahove u mladosti, u tinejdžeskom dobu. Sva maštanja, lutanja, poglede prema hot konobarima, drkanja na nedostižne likove…

Izbjegao bih naprimjer sve ono što mi se desilo nakon proslave 18. rodjendana.

Ležao sam u krevetu sedam dana, nisam išao u školu, lagao staroj da sam bolestan. I razmišljao o toj noći. Razmišljao o Tinu. Zašto sam to uradio? Pa nikad nisam ni trzao na njega. Kržljav! Kost i koža! Glup! Napio se lik poslije 2 čaše vina! Pa ona papanska frizura! A sam je to želio! Zašto sam mu uopšte rekao da ostane spavati?

Apartmani Jahorina

Ponovo pretresem u glavi dogadjaje od te noći.
Super nam je bilo u stvari. Veselo, muzika dobra. Pušili, cugali, smijali se. Društvo iz razreda. Društvo sa ulice. A Tino je bio iz razreda. I jedini koji nije bio iz grada. Pa nisam ga mogao pustiti da onako ubijen ide 30 kilometara kući!

I lijepo smo legli spavati u moj krevet. I zaspali odmah. U zoru sam morao skočiti i otrčati do WC-a. Od silnog piva od prošle noći, bešika samo što mi nije pukla. Vraćam se normalno da nastavim spavati, podižem pokrivač da uletim i odjednom zastanem. Tino leži na ledjima, jedna noga opružena, druga skupljena kao u žabe. Tiho hrče. Pogled mi na gaćama. Zornjak se istegao ispod tijesnih crnih gaća. Glavić cijeli izletio van gaća. Uvučem se u krevet, a pokrivač ostavim onako do koljena samo i držim ga u ruci. Hoću da ga povučem a nešto mi neda. Gledam u onaj utegnuti kurac, u onaj tvrdi glavić. Progutam, razmišljam, pogledam još jednom u Tinovo uspavano lice i polako ruku stavim na gaće. Samo da ga malo pipnem–pomislim. 

Progutam, razmišljam, pogledam još jednom u Tinovo uspavano lice i polako ruku stavim na gaće. Samo da ga malo pipnem–pomislim. Pipkam ga oprezno. Oči mi lete kao u teniskog sudije. Čas u Noleta, čas u Nadala. Čas na kurcu čas na Tinovom nepomičnom licu. Ispipam ga nježno od onog tvrdog dna, pa sve do glavića. I povučem pokrivač preko nas. Na možda samo desetak sekundi. Pa opet razmišljam–Ma da ga samo vidim malo–, pa ponovo vratim pokrivač do koljena. Oči opet lete lijevo-desno, palac i kažiprst na vrhu gaća i potežem polako. Do pola kite. Pa jagodicama prstiju polako od glavića do pola kite. Kad sam s dva prsta dotakao ivice glavića, Tino se malo trznu, za sekund dva ušuti, pa opet krenu tiho hrkati.

Erotske price

Još malo samo—pomislim. Uhvatim sa dva prsta kožicu, polako je navučem preko glavića. Gledam kako se sama svlači. Pa još jednom povučem preko glavića. I još jednom i vratim pokrivač preko nas. Zatvorim oči riješen da ponovo zaspim.

Prošlo je nekih dva minuta kada se Tino odjednom okrenu prema meni. Otvorim oči, vidim žmiri. Ali ne hrče više. A tijelo mu se primaknu do moga. Vidim po pokretima kako svlači gaće sa sebe. Lijevu nogu prebaci preko mojih nogu. Sve zatvorenih očiju. A ja gledam. Zbunjen.

Vidim ga po pokretima kako svlači gaće sa sebe. Lijevu nogu prebaci preko mojih nogu. Sve zatvorenih očiju. A ja gledam. Zbunjen. Ne znam šta da radim. U stvari nisam znao sve dok nije podigao lijevu ruku, stavio je na moju glavu, i snažno me krenuo gurati dole. Kako sam se opirao, izvuče ispod pokrivača i desnu ruku. Sve šutke i zatvorenih očiju. Kao da je u bunilu. Kao da sanja. Kako me je snažno pritiskao rukama, onoliko koliko je mene spustio, toliko se i njegovo tijelo izdignu. Odjednom je onaj glavić koji sam maloprije pipao pritiskao moj nos. Glavić tvrd, vruć. Samo ga nazirem pod pokrivačem. 

 Vidim ruku, spusti se pod pokrivač, uze kurac u ruku i šara po mome licu tražeći usne. Kad glavić zastade na mojim usnama, ona druga ruka mi pritisnu glavu. Glavić uleti. Ništa nisam radio. Bio sam kao gumena lutka. Prebacio je nogu još više preko mene, sve oko ramena i stegao me. Glas sam mu čuo tek kada sam osjetio glavić kako se probija kroz grlo. Jaja su mi poklopila bradu. 

 Nos mi se skvrčio na tvrdom, mršavom stomaku. Udarao je tijelom u moju glavu. Tonuo sam u meki jastuk. Pokušavao hvatati zrak u onom djeliću sekunde kad je glavić bio na usnama, prije nego što bi se brzo sjurio duboko u grlo. Stenjao je Tino. Dahtao. Drugu ruku nasloni na ogradu kreveta pa ubrza. Zaljulja se i krevet. Zadahta Tino glasno.

Jahorina

Pootegnu me za kosu u ludilu zadovoljstva. Leže na mene. Poklopi mi glavu. A kurac se nategnu u ustima. Pa zapulsira na usnama. Kapi mi šibaju kroz grlo. Jedna brza, kratka. Pa jedna brza, duga. Pa rafal dugih. Nije ga vadio dugo. Klizio je preko usana, trljao kurac od moje lice pa ga ponovo vraćao u usta. A kurac utegnut, ne pada ni milimetra.

Okrenuli smo se šutke svako na svoju stranu i zaspali. Pravio sam se da spavam kad se probudio, prekoračio preko mene i stao pokraj kreveta. Provirio sam kroz trepavice. Stajao je, držao farmerke u ruci i gledao u mene. Kao da je razmišljao. Pa ispusti farmerke. Brzo svuče gače. Pa se popnu brzo i opkorači me. Sad sam u svjetlosti jutra gledao dignuti kurac kako mi se primiče. I pada na usne. Lijevu ruku stavlja na ogradu kreveta iza moje glave. Desnom zgrabi kurac, protrlja ga po usnama kao da buši, pa ga gurnu.

 I desnu ruku nasloni na naslon kreveta. Stomak mu je strugao po mome čelu dok ga je gurao i vadio. Brzo, jako od starta. Dahtao je. Krevet se ljuljao bez prestanka. Pomislio sam da će nogare na krevetu da se polome. Da će stara da uleti kao izbezumljena. A progovoriti nisam mogao. Jedva sam disao. Jaja su me lupkala po bradi. Stenjao je sve glasnije i glasnije. A onda zastade. Za trenutak se utiša. Podiže se na koljena. Krevet se umiri. Disao sam otvorenih usta, gledao sam u kurac iznad moga lica kako pulsira. Rupicu na glaviću kako diše, širi se i skuplja. 

Tinovo tijelo kako se uvija u orgazmu. Gledao sam prvu kap kako leti i razliva se po mome licu. Pa sam zažmirio. Kapi su padale po očima, po usnama, po čelu, po jastuku pokraj moje glave.
Potegnuo je dva, tri puta, iscijedio ga pa naslonio na moje usne i obrisao. Pa sišao s kreveta, odjenuo se i otišao bez riječi.

Ostao sam polusvjestan ležeći. Razmišljajući. Hoće li pričati? Hoće sigurno! Šupak je Tino! A možda i neće. Možda će šutjeti?

Dolazim u školu napokon. Nervozan. A svi normalni, zezaju se sa mnom. Jesi živ? Pobjegao si od kontronog šupak! A Tino posmatra bez ikakvog izraza na licu.

Prošao je prvi školski sat. Na drugome primjetim da Tino fali. A poslije 15 minuta poruka na telefon. Tino. –Traži vani. Čekam te u WC-u–.

Gledao sam u poruku, uzdahnuo pa podigao ruku.

–Profesorice, morao bih malo vani molim!–

–Pet minuta samo. Trebao si pušiti na pauzi dečko!–reče profesorica.

Tino u WC-u čeka.

–Ovamo! Na šolju!–

Nisam se bunio. Sjeo sam na šolju. Brzo se otkopčao i gurnuo mi ga u usta. Pa me zgrabio za glavu. Diže se kurac u dvije sekunde. Proleti brzo petnaestak puta kroz moje usne. Svršio je tiho, bez glasa, stisnutih zuba. Pogledam u sat. Tri minuta prošla.
Poslije škole je požurio za mnom.

–Imam sat vremena do autobusa.–

Popušim mu u garaži ponovo.

I tako još 4 mjeseca, sve do kraja školske godine. Uključujući i matursko putovanje. Tino je svršavao a ja gutao.

I nije pričao ništa. A i zašto bi? Pa bio sam samo njegov. Kad god poželi. Na sred školskog sata. Poslije škole. Neke dosadne nedelje.

Jesam li bio žrtva buliinga? Maltretiranja?

Jedan moj drug koji je se sav dao u ganjaju konobarica bi reci:

–Ma ružna ona brate. Nikakva. Ali što je ja više gledam sve mi nekako ljepša i ljepša. A kad popijem koju, ma ljepotica prava.–

Mislim, sve je jasno.

p.s. Tino se nije baš tako zvao

Gej erotske price

0 comments

No comments yet