Lezbo price: Utjeha

lezbo priče

Erotske price

Čujem iščekivano zujanje iza sebe i duboko udahnem dok mi Maja uvija moju desnu bradavicu u svojim dugim, sposobnim prstima.

“Spremna?” Glas joj je hrapav. Širim noge. Nisam to očekivala.

Trideset minuta ranije …

“Mogla bih te poljubiti odmah”, plačem, otvarajući vrata čim začujem nježne korake svoje najbolje prijateljice.

“Zašto si tako izbezumljena?” Maja se provlači pored mene i osjećam dašak njenog omiljenog čaja od jagode i vanilije koji pije još od fakulteta.

“To je samo spoj.”

„Ne samo spoj, Majo. To je moj prvi sastanak nakon otprilike tri godine i koji će odrediti ostatak mog romantičnog života u budućnosti. ”

“Smiješna si.”

U pravu je – čak i ja čujem hiperbolu. Ali i ljubav takođe mogu čuti u Majinom glasu dok puni električni čajnik kojeg sam kupila samo zbog nje kada mi dođe u posjete. Baš kao i uvijek zadivim se njenoj savršenoj guzi u obliku srca, poput sočne breskve prekrivene spandeksom.

“Jesi li vježbala?”

“Izvini?” – pitam, pokušavajući da utišam drhtaj iz mog glasa. Maja se okrenula gledajući me onim njenim sjajnim stavom, a ja sam osjetila da mi je lice poprimilo boju trešanja. Da barem postoji način na koji bih mogla vratiti riječi u usta jer ovo bi moglo biti stvarno neugodno.

“Tvoja ramena”, kaže ona. Oči joj prelaze preko mog gornjeg dijela tijela dok mi pruža šalicu vrućeg čaja.

„Ohh, ma oni sati joge o kojem smo pričali. Pretpostavljam da to djeluje. ”

Šta je sa mnom danas? Maja me vidjela kada sam nervozna i čangrizava i kako trpam čips u usta tokom menstruacije i kako stenjem na podu kupaonice nakon nesretnog iskustva s tekilom. Ona me poznaje bolje od ikoga, a ja kao da mi je odjednom svezan jezik.

“Vau, pa stvarno si izmorena, ha?” Spotakla se od moj kauč prije nego je sjela, uvlačeći noge ispod sebe, baš kao što je to radila svake večeri u našoj studentskoj sobi kada smo bili brucoši.

“Moram biti”, slažem se sa njenom konstatacijom otpijajući gutljaj ugodnog čaja od jagode i vanilije. “Otkako je Siniša otišao … uf.”

Naježim se kad se sjetim kako je drsko uzeo onu posljednju kutiju pri odlasku, a kako bi živio sa onom jadnom djevojkom s kojom me varao posljednja tri mjeseca. Ni pogledavši me samo je preko ramena izustio: “Vidimo se.”

Znam da mi je bolje bez njega onakvog ali ponekad se i dalje osjećam prazno ali i sve napaljenija. Zato i razlog za večerašnji spoj sa momkom lijepog izgleda, koji nije imao pojma o emotivnom minskom polju u koje je upravo trebao ući.

Odjednom osjetim meke prste na golom koljenu. “Pogledaj me, Lukeria.” Suprotno mojoj boljoj procjeni, pokoravam se Majinoj tihoj zapovijedi.

“Siniše više nema”, kaže Maja, a zatim mi se pridružuje smijući se nenamjernoj poeziji. “Hej, možda bi to trebala izvezati i uokviriti preko plahte.”

Ja se smijem. “Dobra ti ta ideja.” Sad me vrhovima prstiju poput perke gladi po koljenu. Odupirem se nagonu da joj gurnem ruku više prema mom međunožju, ne baš toliko ali eto , tek toliko malo barem…

Potpuno zamišljena podignula je obrvu. “Jesi li pokušala …”

Zastenjem, nježno odgurnem njezinu ruku i otpijem gutljaj čaja koji se brzo hladi. „Pobogu isuse, ma ne Majo. ”

Sliježe mišićavim ramenima, graciozno gore-dolje lagano koje je usavršila držeći nastavu po cijele dane. Ne mogu si pomoći – prasnula sam u smijeh, a ona mi se pridružila u hihotu.

Erotske priče

“Neiskreno-zapravo”, kažem brišući oči.

“Ali ipak ozbiljno.” Ponovo me gleda, ali nekako drugačije, a mislila sam da poznajem njen pogled. Ovaj me … procjenjuje. Studira me. Da li me nešto provjerava? Nema šanse.

Kolutam očima. “Znam da se kuneš u samoinicijativni orgazam prije vremena ali nismo svi rođeni sa nebeskim seksualnim nagonom.”

“Hej, moj seksualni nagon je stvoren, a ne rođen”, glasno se nasmijala, spašavajući svoju klimavu šalicu čaja da se ne prevrne. „Ali stvarno, djeluje Lukeria. Ublažava napetost koju si ti očito dobila. I da znaš stavi ti smiješak na lice. ” Prekriži noge i naceri mi se

“Ali, zar se ne umoriš?” Što se tiče seksa, više sam stereotipni tip od većine frajera s kojima sam hodala. Uvijek želim pasti u nesvijest nakon posebno intenzivnog meča u krevetu. I nije da su mi orgazmi strani – oni mi pomognu da mogu spavati kao beba najmanje tri noći u sedmici.

Ona sliježe ramenima. Obrva joj se opet podigne u savršeni luk. “Šta je s onim vibratorom koji sam ti nabavila?” Prokletstvo. Pogledam dolje, ravno u njeno savršeno našminkano lice, prisjetivši se kako smo plakale za vrijeme “Dugog gripa”. “Lukeria, nešto mi ne govoriš.” Duboko udahnem, ispustim dah i promrmljam.

“Dođi ovamo kod mene?” Skoči prema meni na kauč, a sise joj blago odskaču, savijajući se ispod sexy ružičastog sportskog grudnjaka. “Bojim se vibratora, razumiješ me?”

Onog luka podignute obrve više nema. Umjesto toga moja najbolja prijateljica me gleda kao da je gledala svoj udžbenik prije nego što je napustila nastavu i prešla na matematički smjer.

“Samo naprijed i smij se koliko hoćeš.” Zgrabim naše sada prazne šalice i odlazim u kuhinju izbjegavajući njen pogled.

“Ma daj, Lukeria!” Ne prihvaća moj stav dok sam jako bacila šalice u otvor sudopera i za divno čudo nisu se razbile. Okrenem se, a ona je tu odmah iza mene. I sad mi se vratilo u glavu: Silvestrovo. Maja skromno traži poljubac, a ja se kikoćući pristala, obje u sjajnim šeširima za zabavu i poprilično pripite. Pristala sam, očekujući kratko pipkanje, mekano gnječenje grudi.

Umjesto toga, njene usne su se srele sa mojim i tog momenta oborila me s nogu slatkoćom Majinih poljubaca. Usne su joj bile slatke, gipke, djelovale su spretno u odnosu na moje. Kad je zavukla jezik u moja usta, prihvatila sam ga sa radošću, uživajući u njenom malom stenjanju. Njezine su ruke krenule da mi stisnu sise kad nas je prekinuo Siniša napola pijan i šaljiv, ali stvarno ozbiljan da predloži da imamo trojku.

Zašto su ravni muškarci najgori? Pitam se sjeća li se i Maja tog zadnjeg dana u staroj godini.

„Kako si samo mogla pomisliti da bih te zbog toga osuđivala? Smiješ li se samo zato što si ranjiva ? ”

Sada su nam oči zatvorene. Donja joj je usna podrhtava kao kad je uznemirena i kako onda da je ne poljubim što mogu bolje. Jagoda-vanilija okružuje me kao da sam u oblaku. Zarobljena sam na najbolji mogući način.

“Šta te plaši u vezi sa Čarobnim štapićem?” Oklijevam sa odgovorom. Osjećam se kao kakva beba.

“Reci mi”, kaže ona. “Mislim, ne moraš mi reći ako ti je baš neugodno.”

Naša se prsa gotovo dodiruju. Tako jako želim pritisnuti njene sise na svoje. Tako je želim.

Uzdišem. „Gledaj nešto, znam da si najbolje mislila i sigurno je to ono kao popularno ali to je meni tako … intenzivno. Čak i na najnižoj postavci brzine osjećam se tako kao da će mi sagoriti klitoris ili tako nešto. ”

Otvara usta, a ja podižem ruku.

„Znam da sam alarmantna ali ne mogu si pomoći. I, ne znam, možda će ovo da zvuči glupo ali to je baš tako – veliko”

Njene ružičaste usne izvijaju se u poluosmijeh. „Shvaćam te Lukeria. Zaista, stvarno znam. ”

„Zastrašujuće je, zar ne? I još moraš to uključiti u struju što me nekako još više zastrašuje. Uff. ” Spuštam glavu. “I sada stvarno želim malo olakšanja ali eto moje jedine mogućnosti su ili polumrtve ili … zastrašujuće.”

“Paaa”, kaže Maja. Taj jednostavni slog je izgovorila na tako grub način koji nikada nisam čula u svim našim godinama prijateljstva. Sad je ona ta koja spušta pogled ali ne sramotan nego više … skroman.

Gleda moje oči i savija jednu tamnu obrvu. “Možda to nisu tvoje jedine mogućnosti.”

Maja mi se primaknu još pola centimetra bliže, pa joj bradavice očešaše moje. Dobro je što sam se naslonila na sudoper jer više ne osjećam noge. Još uvijek imam dovoljno prostora da izađem iz ove situacije i znam da će razumjeti i nikad više nećemo razgovarati o ovome.

Erotske lezbo price

Baš kao i doček Nove godine. Samo što nije sve kao što je bilo te noći. Same smo sada, a moj glupi bivši više nikada neće biti ovdje. Ja sam vjerojatno najgora vrsta biseksualke jer gotovo uvijek izlazim s muškarcima. Maja je pan i nebitan joj je spol ali i ona je imala više muškaraca nego djevojaka. Što bi se reklo … žene su jebeno nevjerovatne.

I kad se Majin jezik zaplete sa mojim, a moji prsti joj stisnu okrugle savršene sise, tačno me podsjete zašto volim žene. Njihovi uzdasi i mali jecaji, njihove mekane ruke, pa onaj način koji ih možete mirisati u trenutku kad se uzbude. Jednostavno nikada nisam pomislila da ću doći do ovoga sa svojom najboljom prijateljicom.

“Mogu ti pomoći …” ljubi me u usta.

“Povaliti?” Uzdahnem i ona se nasmije, tiho i hrapavo. Odahnula sam što smo usred ovog što obje želimo i silno joj želim strgati odjeću dok mi nježno gricka vrat na neobjašnjiv način koristeći se i jezikom na način da mi žmarci izbijaju po površini kože.

“Ma jebi ga, Majo”, ne mogu se suzdržati, zastenjem, zabacujući glavu unatrag kako bih joj pružila veći pristup mojim sisama i vratu dok prstima povlačim rub njezine majice bez rukava kako bi milovala njenu glatku i savršenu kožu preko definisanog stomaka.

“Bože, tvoje je tijelo savršeno”, šapnem joj, zavlačeći ruku ispod pojasa njezinih tajica i milujući joj bokove.

“Kao i tvoje draga.” Povlači se kako bi me pogledala, očima tamnih od požude. Frknem, a ona odmahuje glavom.

„Zapravo ne, Lukeria. Ti si predivna i jako sexy. Sjeti se toga večeras – on je srečković što je samo i viđen u javnosti s tobom. ”

Ohh, pa tačno. Moj spoj je večeras.

“A sada”, kaže ona, sa unama razvučenih u osmijeh, a natečenih od naše seanse šminkanja od maloprije, …”odvedi me do Čarobnog štapića.”

Mogla bih svršiti odmah i uz njene poljubce i dodire po mom tijelu ali znam da bi je to razočaralo. Zato sam joj samo rekla: “u redu” i primim je za ruku. Mogla bih napisati cijelu simfoniju o savršenim sisama svoje najbolje prijateljice.

Njezina glatka i nježna koža je poput jagode i vanilije, kao i ostatak tijela s podtonovima kokosovog ulja, a njezine bradavice…mmmm, male i tamno smeđe, tako su slatkog okusa u mojim ustima. Ona također ima tendenciju da mi gura cijele sise u moje lice i ako je to moja uloga, neka tako bude, ne žalim se niti malo.

“Hej”, kaže ona nakon nekoliko minuta sisanja i lizanja. Podignem glavu, ono pomalo dezorijentirana i zagledana u njeno lice u obliku srca. “Ovo bi ja trebalo raditi tebi i gdje je taj više Čarobni štapić Lukeria? ”

„Dobro, dobro. U mojoj je ladici donjeg rublja. ”

“U međuvremenu skini gaćice.” Ugrizem se za usnu kad mi je to rekla.

Ona se nasmiješi. Šepuri se ono sexy prema meni, a savršene sise joj se njišu taman toliko da postanem još vlažnija. Nježno me ljubeći u usta i u prostor između mojih golih sisa, zatim se spušta koji centimetar niže na koljena, lagano grizući golo tijelo oko mojih gaćica dok ih polako spušta na pod.

“Okreni se!”, naredi mi ona, a ja nemam drugog izbora nego da je poslušam. “I ne dodiruj se dok se ne vratim!”

Tihi zvukovi presijecali su moju požudnu izmaglicu: otvaranje i zatvaranje ladice, miješanje stopala s nožnim prstima obojenim u ljubičasto ružičastu boju i na kraju zvučno zujanje koje me toliko uplašilo. Sad, prvi put u čitavom svom seksualnom životu osjećam kako se širim u iščekivanju dok mi se klitoris ukočio žudeći za slatkim olakšanjem.

“Sagni se”, reče mi prije nego što me ponovno poljubi u vrat, jače i vlažnije ali još uvijek sam malo zabrinuta da će me boljeti …

Umjesto toga, osjećam nježne vibracije tačno na ulazu u moju pohotnu i vlažnu macu. Intenzivno, da ali ništa sa čime se ne mogu nositi. Osjećam Majinu sigurnu ruku na donjem dijelu mojih leđa, vodi me u položaj i naslanjam ruke na svoju posteljinu dok vibra igračke odzvanja.

“Raširi noge, Lukeria”, promrmlja ona, a ja tako i uradim, stopala čvrsto postavljenih na pod, miris moje želje i njeni mirisi miješaju se na svježem zraku koji prodire kroz prozor moje spavaće sobe.

“Ohhhhhh, tako baš tako.” Ugrizem se za donju usnu.

“Mogu li malo pojačati?” predloži ona, a ja mahnito kimam, šireći noge još više i naginjući se naprijed, žudeći za onim što znam da će biti vrlo intenzivan kraj ove iznenađujuće seksualne seanse.

Ubrzo se trljam macom o glavu vibratora. Ne mogu si pomoći – akcija na najfiniji način ublažava bol, a istovremeno me tjera da senzaciju učinim jačom, bržom i većom. Zujanje je svuda oko mene i senzacija pulsira kroz mene, od glave do pete, ali posebno u mojoj srži.

Počinjem čuti glasne, duboke jecaje prošarane visokim molećivim cviljenjem – isprva sam mislila da dolaze od Maje koja je iza mene ali onda čujem njezino umirujuće mrmljanje i shvaćam da ti zvukovi, zvučni, ponosni i zahtjevni, dopiru od mene.

A onda sve eksplodira u zvijezdama oko mene dok Maja vješto manevrira vibracijama glave vibratora na tačno pravom mjestu unutar moje mace. Pomičem se, njišem kukovima oko te velike glave vibratora, osjećaj zadovoljstva mi je jedinstven, a cilj mi je ovo raditi dugo i jako koliko mi strast i uzbuđenje bude dopuštalo. Moji vapaji su divlji, živci su mi u nekoj vrsti uzbune i svaka ćelija mi trne dok vapim za svojim vrhuncem. Zujanje se pojačava u ušima dok nisam glasno vrisnula u konačnoj eksploziji orgazma, a zatim me lagano popustilo, tiho i u mirnoći mog izjebanog tijela.

Potpuno zadovoljna stavljam lice na prekrivač, a guzu ostavljam izbačenu u zraku.

“Hej?!”

Okrećem glavu i vidim Maju, zavaljenu na boku poput neke kraljice, a krivulja od njenog struka do kuka pozivai me da je pomazim, što sa zadovoljstvom i radim. Nasmiješi mi se, prelazeći prstima po dužini sada već isključene igračke. Preokrećući se na leđima, pozdravljam hladan zrak na svojoj koži.

“U redu, bila si u pravu.” Jednom me rukom potapša po leđima, a ja zakolutam očima, smijući se.

“Koliko je sati?” Pomjera glavu prema satu na mom zidu.

„Imaš sat vremena prije nego što moraš otići na spoj. Želiš li možda savjet šta da odjeneš od garderobe? ”

“Ne treba mi za to minut, ne brini.” Skočim bliže njoj.

“Želiš li se nasloniti na uzglavlje?” namignem joj, zavodnički oblizujući usne.

Podiže obrvu i sa smješkom me upita: “A u šta se to upuštam ako kažem DA?”

Ali prije nego što uopće završi pitanje, sjede i odmaknu se, noge su se raširile taman toliko da se mogu zavući glavom između njih. Pošteno je i fer da joj uzvratim uslugu. Nasmiješim joj se, ponovo sam napaljena i pohotna kad mi se pogled zaustavio na njezinu glatku macu koja me je čekala.

„Najednom mi je hladno od tog otvorenog prozora. Ugrij me Lukeria.“ Zacvilila je Maja.

Lezbo price

„Obećavam da ću te dobro ugrijati mila“, kažem joj prije nego što sam duboko udahnula i zaronila u njeno međunožje.

0 comments

No comments yet