Jebanje doktorice

Sve je počelo još kad sam bio mlađi. Živela je pored moje tetke i bila je, kao moja braća od tetke, 12 godina starija od mene. Znao sam je oduvek, ali ona je bila mnogo starija, a ja sam bio dete i kad god bih dolazio kod njih, bio sam nebitan, samo ćutao i uživao što sam u starijem društvu.

Erotske price

Prvi nagoveštaj da nešto može da se desi između nas bio je kada sam sa roditeljima dolazio kod tetke jedno veče, a ona je tada izlazila iz njene kuće. U prolazu je samo rekla “Ja moram da te poljubim kada si tako sladak!” i poljubila me u obraz. Lepo je mirisala, a ja pogubljen, mladi dečkić od petnaestak godina. Prijalo mi je to jako.b

Vreme je prolazilo, a ja stasao u mladića od 23 – 24 godine. Bilo je letnje veče, sedeli smo ispred burazove kuće, prvo je bilo veliko društvo, a potom smo ostali buraz, ona i ja. Bilo je jasno da će to veče nešto da se dogodi. Celo veče smo se pipkali, mazili, pomalo ljubili. To smo i ranije nekoliko puta radili u njenom autu, ali nikada nismo imali seks. Obično je to bilo ljubljenje, malo mi je mazila kurac, a ja njoj masirao sise. Ali seks ne. Otišla je do buraza da ga pita za kondom, jer je bila vrlo savesna kao doktorka i pored toga je “rezervisala” burazovu sobu za nas.

Prošlo je još neko vreme i ona i ja smo se pokupili i otišli u sobu. Odmah smo počeli agresivno da se ljubimo, a ja sam je podigao i bacio na krevet. Bio sam zgodan i jak (kao i sada, doduše), svidelo joj se to. Obožavala je da priča tokom seksa, dok ja i nisam baš za to, pa sam samo odgovarao kada bi me pitala nešto. Govorila je prljave stvari, pitala me je kako želim da je jebem, šta želi da joj radim. A ja sam radio. Ja sam skidao i nju i sebe. Bilo je leto, pa je to bilo lako. Bili smo mnogo napaljeni. Ljubio sam je po vratu, ona je stenjala, spustio sam se na sise koje su bile lepe i još se nisu oklembesile iako je ona tada imala već preko 35 godina. Voleo sam njene sise.

Erotske priče

Konačno je došlo do toga da je uhvatila moj nabrekli, tvrdi kurac za koji je govorila da je prelep i mnogo ga je volela. Prvo ga je lagano pušila, a onda je navukla kondom. Podigao sam njene noge na ramena i polako ulazio u nju. Ja sam odmah hteo jako da je jebem, jer sam po tome karakterističan i često su mi govorile devojke da sam lud jer ih tako jako jebem, ali ona nije to htela. Ona je htela da oseti svaki milimetar mog ne tako velikog, ali prelepog i prezgodnog kurca koji se slivao u nju polako i isto tako izlazio. Ona je stenjala, govorila kako je dobro jebem i kako uživa.

. Konačno se doktorka dokopala mene. I koristila me je maksimalno. Uživao sam i ja. Iako mi je bilo teško da se suzdržim da je ne rasturim od kurca da ne može da hoda, kako sam inače voleo, uživao sam u svakom milimetru koji je ulazio i koji se osećao. Seks je trajao, ona je uživala, kao i ja, jednostavno smo se istopili.

Na kraju sam veoma jako i obilno svršio u njena usta, što mi je posebni užitak, a ona je sve progutala sa slašću. Obukli smo se i pričali još malo. Ja sam posle otišao kući, poruka od nje je ubrzo stigla i ona je bila uvod u dopisivanje duboko u noć i najavu reprize koja se dogodila, ali o kojoj ću nekom drugom prilikom.

Seks upoznavanje

0 comments

No comments yet