Jebanje dobre mamice

erotske price

Plaze na Hvaru

Jednog proljetnog utorka, u vrijeme rucka, zaputio sam se prema Aninom stanu. Ivan je bio sa drustvom vani, vjerovatno na kavi. Znao sam da je Ana tog dana bila slobodna, pa sam ju odlucio iznenaditi. Od ranog jutra u gradu sam osjecao nekakvu pozitivu i zadovoljstvo. Dan je bio kao u svome najboljem izdanju: suncan i topao. Nisam htio uzimati nikakvo cvijece i poklone da nebi ispalo nekakvog sranje. Jednostavno sam otisao i pozvonio joj na vrata. Kad mi je otvorila vrata iznenadila se. Vidjelo se da me nije ocekivala, no ugodni smjesak na njenom licu me je instantno osvojio.

“Ohh..Markoo..odakle tii?” “Jeli Ivan dosao?” Pravio sam se glup. “Nije jos. Zasto?” “Rekao mi je da ce biti kuci, ako ne dode da ga pricekam u stanu. Ima mi dati nekakav paket..stigli su mi suplimenti za vjezbanje..” Nisam ni stigao zavrsiti misao, i vec sam bio u stanu. “Ajde udi,udi..upravo spremam rucak.” Zagrlila me i dala mi poljubac dobrodoslice. Bila je u plavoj haljini sa bijelim tockicama i kucnim slapicama. Promatrao sam ju dok je odlazila do kuhinje i usputno pricala kako je slobodna danas i kako ima vremena da spremi rucak na miru. Nakon sto sam skinuo patike polako sam joj se priblizio u kuhinju po casu vode. “Uhh..sreca, jos je hladna voda” “Daa, nisu jos pocele nesnosne vrucine”. Srecom nismo ovdje ljeti. Djelovala mi je vedro i raspolozeno, iako pomalo u zurbi.

Erotske price

“Nema nikog?” Lagano sam ju upitao dok sam pogledavao po stanu. “Nema..svi su negdje za poslom..” U tom trenutku prisao sam joj sa leda i obujmio ju oko struka, i njezno ju poljubio u vrat. “Mmmhh…a sto mirise to?” Kuhacom je mjesala meso, dok se istovremeno pasta kuhala u vodi. Udisao sam miris mesa i vruce pare dok sam joj stezao bokove i svoj kurac polako trljao od njezino socno dupe. “Ometass mee..” Bunila se kroz smjesak. Njezno sam ju poljubio u obraz, a zatim me je kratko pogledala i urucila mi njezan poljubac. Poljubili smo se kratko, a zatim uz kratak pogled razmjenili nekoliko socnih poljubaca. Jos sam ju jednom poljubio u vrat dok sam upijao njezin miris. “Mmmhmm obozavam tee.”

Ostavio sam ju da sprema rucak na miru i sjeo na kauc. Dok smo razgovarali, gledao sam ju kako spretno reze povrce i sprema salatu. Sva je bila njezna i socna! “Ustvariii, znas staa.” Prozborio sam nicim izazvanim. Ustao sam se i krenuo prema stalazi. U mnostvu cipela pronasao sam njezine ljetne klompe. Sama je po sebi sitna zena, ali kad stane na njih noge joj puno bolje dodu do izrazaja. “Hajde obuci ih..znam da ti nije ugodno dok kuhas..ali predivno ti stoju.”

Porno price

Sjeo sam ovog puta za visoku stolicu u kuhinji te ju promatrao. Stvarno je jebozovno izgledala. Koraci i pokreti su joj se usporili, dok su joj noge i guza predivno izgledale. “Joooj Markoo sto me muciss” smijala se. “Pa ne mogu nista ovakoo.” Kurac mi se vec dobro ukrutio. Prisao sam joj ponovo s leda i podignuo joj haljinu. Ukazala se ogromna rasna guza u bijelim pamucnim gacicama. “Dajjj Markoo…pa vidis da spremammm.” Onako opijenog njezine rijeci uopce nisu dolazile do mene. Njezno sam joj obujmio guzove i polako ih rukama stezao. “Mmmmm kakvu guzicu imass..” Grizao sam se za usnu.

Prisao sam joj ponovo prislonivsi tvrdu kitu uz nju i poceo joj ljubiti vrat. “Sva si socna..gledam te kako kuhas..kao prava mamicaa.” Na trenutak se zaustavila, rukama se oslonula za kuhinjski stol i uzivala u njeznim rijecima i poljupcima. Blago je uzdisala dok sam joj rukom mjesio guzove. Gledajuci tako u njih rukom sam joj povukao bijele gacice tako da sam ih sada utisnuo u njezin supak. Odjednom je na sebi imala tange, a guza joj se pretvorila u prvoklasno savrsenstvo! “Uhhh kakvu rasnu guzicu imas Anicee.” Rukom sam i dalje povlacio gacice prema gore sve dok joj se nisu utisnule u mesnatu picku. Od jebozovnog prizora, nisam izdrzao. Morao sam joj osjetiti tu picku.

Erotske price

Njezno sam joj rukama poceo trljati preko gacica. Dok sam ju ljubio i cucao po vratu, prstima sam osjecao njezinu mesnatu vlaznu picku. “Ahhhh…” tiho se uvijala i stenjala. ” Ohh, kako ti je socna pickaa..mmmhh” Tiho sam joj saptao, dok sam joj sada ispod gacica polako ulazio u mesnatu picku. Lagano sam klizio po njezinim usminama i klitorisu, a zatim bih joj polako tonuo unutra. Osluskivao sam njezino stenjanje i sve je islo savrseno njezno i strasno. Izvukao sam mokru ruku i tiho joj dao da mi usise prste, sto je ona bezpogovorno ucinila. U tom trenutku sam ju snazno izljubio po obrazu i okrenuo ju prema sebi. Kleknuo sam, podignuo joj haljinu i sa takvim zadovoljstvom joj poceo lizati picku.

Jednom rukom se oslonula za kuhinjski stol, dok me je drugom rukom mazila po kosi. Istovremeno, dok sam joj lizao i ljubio tu predivnu picku, rukama sam prelazio preko njezinih butina i listova.”Mmmm..mamicee..kako si dobra Anice oohhh.” Iako je uzivala, na kratko se primaknula ploci i u pokusaju da smanji vatru da joj ne zagori meso i makaroni. Iako se na trenutak odmakla od mene, nisam ju ispustao vec sam i dalje pohotno cucao tu socnu picku! Sokovi su se sljevali po njezinim butinama dok sam sada vec prstima obradivao tu dobru mamicu. “Ahhhh…ahhh..” stenjala je pohotna mamica dok mi se nasadivala pickom na prste i usta. Stezao sam joj te socne i mesnate butine, na trenutke sam ih ljubio i lagano grickao.

Vec snazno napaljen kratko sam joj izlizao i izljubio unutrasnjost butina i snazno ju prebacio preko kuhinjskog stola. Brzinom svjetlosti sam svukao hlace i izletjeo mi je nabrekli kurac napet kao strijela! Nesto nevideno. Svukao sam joj bijele gacice i polizao pickine sokove sa njih, te ju zatim primio za one jebozovne noge i nabio je snazno kurac! “AAAHHHhhh” zastenjala je glasno dobra mamica. Od silne zelje i iznenadenja nisam znao dali da ju brzo ili sporo jebem.

Otok Hvar

Znao samo samo da ju zelim snazno i sto duze gledati kako stenje! Nekim srednjim tempom prodirao sam u tetu Anu dok sam joj noge drzao na rukama. “Ahhh-aahh-aa–aahh” moglo cuti njezino zadovoljno stenjanje. “Uuhhh…ooohhh” tiho sam jecao otvorenih usta, uzivajuci u prizoru. Kad sam osjetio da se potpuno opustila, jos sam ju cvrsce stegnuo za noge i blize joj usao medu te butine i sada ju vec poceo snazno trpati kurcem. Zadignute haljine lezala je na stolu dok je glasno zapomagala. U jednom trenutku pogledala je prema ploci “Aaaahhh..aahhh..ugasi vatruu ahhhhh…aaaahh smanjii jeee.”

Poslusao sam njezino naredenje i ugasio plocu, a zatim je gledao kako lezi i dalje razmaknutim nogama na stolu. Bila je i dalje zeljna kurca! Poljubio sam joj listove i prste na nogama te ih podigao na sebe koliko sam mogao. Privukao sam ju sebi tako da joj je picka bila na samom kraju kuhinjskog stola. Kratko sam joj ga trljao po usminama, a zatim ga tako slatko ugurao do kraja. “Ahhhhh takoo…takoo–oo Markoo..takoo mee..jebiii aaahh” Uzivala je mamica.

Od cijele situacije posebno su me palile njezine velike klompe koje su joj i dalje bile na nogama. Snazno sam ju drzao za butine dok su njezini listovi i stopala visoko stojali u zraku, a klompe bi se treskale zajedno sa zvukom njezinog stenjanja i mog prodiranja u tu jebozovnu mamicu! Jebao sam Anu kao da mi zivot o tome ovisi. Predivno lice joj je bilo u slatkom grcu dok sam joj gledao ta stopala i socne butine. Kurac mi je tako lijepo ispunjavao njezinu obrijanu mesnatu picku. Cas me je gledala kako ju jebem, a na trenutke bi zatvorila oci i stenjala. Predivan prozor!

Erotske priče

U jednom trenutku ugonio sam joj ga duboko do kraja i pomakao ju malo dalje od stola. Snazno sam joj svukao naramenice na haljini, pa zatim i grudnjak. Napokon su ispale velike masne sisetine koje sam snazno rukama stezao dok sam ju ponovo poceo kidati kurcem!! Ovog puta bio sam skroz blizu njezinog lica te sam uzivao u njezinim slatkim grimasama. Cim sam dotakao njezine usne, usporio sam tempo i poceli smo se senzualno ljubili. Ljubio sam joj usne i bradu. Lizao sam joj vrat, pa zatim ponovo prelazio na te predivne socne usne. Zvuk njezinih usana me je dodatno rasplamsivao te sam joj ga ponovo nekoliko puta sprasio jako u picku i zatim je spustio natrag na pod.

Svukao sam joj haljinu. Ona je poput svile spala na pod. Od siline jebanja obe klompe joj spale na pod. Uzeo sam ih ponovo ih postavio na njih. Kad sam ju vidio onako sisatu i rasnu u klompama nisam mogao vjerovati sto gledam. “Uhh..kakva si ti picketina” prozborio sam kratko i nsrnuo na njezine sise i vrat. Neke stvari vam ne mogu docarati, a ova je sigurno jedna od njih. Okrenuo sam ju i oslonio na kuhinjski stol. Razmaknuo sam joj noge, ponovo klenuo i sa takvim uzitkom joj cuclao picku. Mjesio sam joj te velike socne guzove.

Jjoojj ljubavi kako si dobraaa..kakve noge imass uhh..” lizao sam joj picku i povremeno je hvalio. U tim klompicama je dobivala sigurno 10 centimetara, sto mi je dodatno olaksavalo pri tucanju te socne mamice. Oslonila se na kuhinjski stol i snazno zajecala kad ga je primila s guza. “Ooohhh..Aaannaaa” gotovo sam zaplakao. Razmaknuo sam joj noge koliko mi je dopustala te ju poceo snazno tucati dok sam ju rukama pridrzavao za ramena i vrat. “Ahh..Ana..kako se dobro jebes..kako ga dobro primas mamice dragaa. Snazno sam ju kidao dok je ona bila u transu. Kosa i sise su joj se tresle dok je nemocno stenjala.

“Aaaahhhhh..aaaaa..jebiii Markoooo..aaahhhhh” pocela je svrsavati i buncati. Sise su joj nevjerovatnom brzinom poskakivale, sve dok ih nisam ugrabio rukom i snazno ih stiskao. “Annnaaa..tooo!! Too Aaannaaa.. primaj ga dudlacice staraa..takooo..” “Oohhh zivotee..” zapomagala je dobra mamica. Kako ga je dobro primala to je bilo fascinantno. Povremeno bih ga ostavio da miruje u njezinoj picki dok bi joj dao predah.

“Markoo..kasnimm..doci ce netkoo..znass” Nemocno je protestirala dok je bila duboko nasadena na moj kurac. “Joj Ana, kako si socna..daj mi da je jos malo izjebem.” Polako sam joj kurcem prodirao u tu mesnatu picku osjecajuci njezine misice kako me stezu. Njezno sam prislonio usne na njezin vrat ljubeci ga. Sise sam joj stezao i uzivao u njihovoj mekoci

“Oohh Markoo.” Tiho je jecala rasna milfaca. Polako sam ubrzavao tempo. Ovog puta skupio sam joj noge jednu do druge, a ramenima ju primaknuo sebi da mi se jos malo bolje naguzi. Kad sam ugledao te velike socne guzove, zario sam kurac snazno u nju. Sada sam joj samo mjesio i stezao veliko okruglo dupe. Od siline jebanja, teta Ana se jedva drzala za kuhinjski stol. Guzovi su joj toliko dobro izgledali da sam ju nekoliko puta opalio dlanom po njima.

“Aaahhh..pocela je snaznije stenjati dok sam ju pleskao po guzici. “Joojjj koju guzicu imas kujo..uhhh!” Udarao sam ju po guzi kao da je nekakva klinka, a ne mama. Osjecao sam totalnu dominaciju nad tom zenom. A zatim sam se poceo snazno prazniti u nju. “Ooohhh..Annaa” Snazno sam ju stegnuo za sise.. “Oooohh ljunavii aaahhh…” duboko sam spricao u tu mesnatu picku zaljevajuci je spremom. Izvukao sam kurac i bacio ju na koljena. Tiho je usisala kurac i spermu sa njega. “Mmmm…pusiii gaa” uzivao sam u prizoru.

Rucak je ostao ne dovrsen te smo se uz nekakav blesavi smijeh obukli. Otisao sam u ducan po sok i jos nekakvih par potrepstina koje su joj trebale. Kad sam se vratio i dalje je bila sama. Spremala je rucak kao da se nista nije dogadalo. Dao sam joj vrecice i socno ju poljubio. Na povratku kuci, iako umoran i gladan, sjeo sam u kafic. Dok sam ispijao kavu nisam mogao prestati razmisljati kako smo onako dobro i spontano jebali u stanu.

Porno price

0 comments

No comments yet