Gledao sam mamu kako se jebe i morao sam je i ja

incestprice

Ona trazi njega

Vraćao sam se kombijem sa zapada u svoje rodno mesto. Žena je ostala sa klincima gore i planirao sam lep odmor tako solo. Inače, glavni razlog mog dolaska je bio ispraćaj u vojsku mog brata od ujaka. Kući sam stigao u 1 posle ponoći. Čula je moja mama kombi i u spavacići istrčala da me zagrli od sreće. Nije ni čudo, nije me videla sedam meseci. Čvrsto se privila uz mene, zagrlila, tople suze radosnice su mi kvasile vrat i deo lica gde je naslonila glavu.

Bilo je tu i sreće i tuge. Ipak joj je bilo žao što i moj otac nije sada tu da me zajedno dočekaju. Nažalost, on je svoje odsluživao već duže vreme u Zabeli. Toliko o njemu, kraj priče…

Licni oglasi

Prislonih svoj vreli obraz uz njen od suza vlažni, a prstima sam šarao po njenim leđima. Stresla se jednog trenutka kao da joj je hladno, a znao sam da je to zbog mojih ugodnih dodira. Najednom se odvoji od mene pozvavši me u kuhiju da večeram. Mama je spremila te večeri sve ono što najviše volim da jedem. Zahvalio sam joj se što se toliko trudila a ona me zauzvrat nagradi poljupcem u obraz. Sekla je hleb tako polusavijena, a njene bele grudi su vibrirale tik ispred mojih očiju, izvirujući iz ovlaš stegnutog kućnog mantila. „E sad mi je lakše”, reče popravljajući ogrtač i pokrivši bolje svoje poveće grudi. „Bar si ti sada tu, nisam više sama u ovoj kućetini.” Nasmejah se blago izmamivši i njen usiljeni osmeh koji jedva primetih jer su mi oči i dalje bile prikovane na dva ispupčenja ispod njene spavaćice.

Prvi put sam njeno telo posmatrao iz drugog ugla, iz ugla muškarca a ne samo kao sin… „Šta ti misliš?”, prenu me mamin glas… „Pa ne znam mama…”, promucah jer me bi stid da joj kažem da njeno pitanje nisam uopšte ni čuo. „Ništa, pričaćemo sutra”, reče prilazeći mi. „Ooh, mami sin je došao, tako sam srećna…”, uhvati mi rukama glavu i moj obraz položi na njene grudi.

Slušao sam njene ubrzane i snažne otkucaje srca, a ruka mi automatski obgrli mamin struk i privukoh je još jače uz mene. Poljubi me u kosu, rukom se oslobodi moje sa njenog struka, i uz jedno nežno „laku noć” ode iz kuhije u svoju sobu na spratu. Te noći sam imao poduze tuširanje zatvorenih očiju, zamišljao sve i svasta i na kraju obilno i u dugim mlazevima špricao po tuš kabini. Tako olakšan sam vrlo brzo zaspao u svom krevetu.

Ona trazi njega

Subota: ispraćaj u pedesetak km udaljenom mestu. Moj ujak (mamin brat), je ispraćao sina u vojsku. Moja ženica je za tu priliku kupila prelepu cvetnu haljinu mojoj mami. Kada se mama pojavi preda mnom maksimalno sređena i upita me kako mi se čini… (. )(. ) baš tako, ostao sam bez reči. Sam sebe nisam razumeo zašto tako posmatram svoju majku. Izgledala je tako seksi, uh taj duboki dekolte mamio je pogled, ali ipak, pa majka mi je… Prozborih tiho: „Ok si mama”. Gledao sam za njom dok je još jednom odlazila u kupatilo da proveri izgled. Visoke štikle crnih lakovanih cipela su joj davale novu dimenziju, činile su je tako višom i zgodnijom. Uska haljina je izbacivala u prvi plan sve njene atribute, naročito seksi guzu.

Pogledah malo i sebe pred ogledalom u hodniku, popravih čvor na kravati, i izađoh vani u prohladno popodne. Prijao je hladni vazduh mojoj usijanoj glavi. Smestismo se u ćaletov auto i ja krenuh da vozim. Kada se zavalila u sedište, njena haljina se povukla iznad kolena, naravno moj pogled je često lutao u tom pravcu i to mi je stvaralo dodatnu nervozu. Stigli smo nekako pred dogovoreni motel i već na parkingu se čula muzika sa ispraćaja. Na ulazu u restoran nas dočeka kamera a odmah se tu stvori i ujak a zatim ujna i sin, slavljenik. Ujak nije krio oduševljenje kada je ugledao svoju sestru koja je blistala iako je već gazila četrdeset petu. Izljubio je oduševljen a zatim se pozdravi i sa mnom, zagrlivši me zadovoljan što sam došao iz inostranstva na njihovo veselje. Ni supu nismo pojeli, kad svi pored nas ustaše i krenu veselje. Grupa „Medeni mesec” je ispunjavala ama baš svaku muzičku zelju. Bilo mi je drago zbog mame jer je bila baš vesela, ali shvatih da je njen dekolte mamio puno radoznalih pogleda. U tome je prednjačio jedan lokalni neženja koji nije skidao pogled sa mame, dajući joj do znanja da mu se sviđa. Malo mi je bilo neprijatno zbog toga, ali mami kao da je to baš godilo.

Incest price

Napravi se i kolo u sali, mama i ujak zaigraše, a ja sedoh da malo jedem. Odmah se i onaj neženja stvori i zaigra uz mamu. U ritmu muzike su igrale i njene grudi a on je to tako bezobrazno gledao i dodatno podizao ritam igre. Završi se kolo, krenu pesma, ali oni ostaše da se vesele i dalje jedno kraj drugog. Mama je pila vino, i već sam se plašio daljeg toka večeri. Mama je pevušila a tip je držao ruku oko njenog struka, povremeno dodirujući njene kukove pa čak i niže, ali se ona ni jednog trenutka nije tome suprotstavljala.

Ona trazi njega

Ujak je već bio dobro pod gasom, i dirigovao muzikom. Naručio je šotu i tu se moja mama polomi od igre i mešanja, dok je tip klečao na kolenima i aplaudirao joj u ritmu muzike. Najradije bih je pocimao i krenuo nazad kući ali… Završi se šota i mama sva mokra od igre, nesta iz restorana u pravcu toaleta. Ne prođe ni par minuta, kad i taj tridesetogodišnji švaler nesta iz sale. Prođe bogami desetak minuta, mama se ne vraća i već se zabrinuh. Šta ću, krenuh i ja u wc.

U muškom delu je bio samo jedan gost, na silu završih posao, jer mi se baš i nije išlo, i izađoh u hol motela. Gde li je, zamislih se paleći cigaretu i izlazeći ispred motela. Najednom na nekih tridesetak metara desno od mene, začuh mamin glasni smeh. Bi mi lakše, ali i dalje sam bio radoznao i krenuh nečujno u tom pravcu. Uskoro razaznah dve siluete uz sam ćošak motela. Slaba svetlost sa prozora restorana mi je dozvoljavala da vidim tek ponešto. Muškarac je mamu privlačio ka sebi a ona ga je, mislim, nekako odgurivala. Svakok trenutka sam očekivao da čujem pljusak šamara, jer moja mama nije takva kako je on mislio.

Gledao sam svoju mamu kako je jebe onaj švaler

ribližih se nečujno još par koraka pripijen uz sam zid zgrade. Prepoznah onog istog mamlaza koji se leđima nasloni na zid, prstom je pozivajući da mu se približi. Ponovo se nasmejala naivno kao šiparica i priđe do njega. Vrteo sam glavom u neverici a njegove ruke je obgrliše oko struka i privuče je k sebi. Ljubio je kratko u čelo, obraz, ona se smejala pokušavajući da to eskivira. Čučnuh, da me slučajno ne bi videli i nastavih da gledam. Tada im se usne spojiše u dug i za moje uši jasan poljubac. Njegove šake su joj stezale guzu i ona se vrtela i pripijala uz njega, verovatno stvarajući erekciju medju njegovim nogama. Bukvalno sam se bečio u njih da bih što bolje video.

Glava mu se spusti na njene grudi, i levom rukom uspe da joj izvadi jednu sisu iz haljine. Ljubio je, sisao… a meni se kita diže želeći van iz pantalona. Vrati se nazad, ljubeći joj lice i usne, a ista ruka mu je sad bila između njenih nogu, mazeći je preko haljine. Mama zabaci glavu unazad, videlo se da joj to itekako prija.

Preko pantalona sam stezao moj nabrekli glavić, a on joj sad podiže haljinu i verovatno prste smesti u njene gaćice. Glasno je uzdisala a ja sam, verovatno instiktivno, u nosu osećao mirise ženskih sekreta. Smače joj gaćice do kolena i nastavi da istražuje među njenim nogama. Kao da više nije mogla to da izdrzi, prisloni se na njega i glavu položi na njegovo rame, tako da sam sada više video nju nego njega. Sa obe ruke joj podiže haljinu do pojasa i njena bela guza sevnu u pomračini.

Širio je i skupljao njene guzove svojim šakama, neprestano je ljubeći po vratu i uhu. Dahtala je od želje i napokon to shvati i on. Odvoji je od sebe, povuče se u stranu a njeni dlanovi se nađoše na zidu. Priđe joj otpozadi i još je malo savi, tako da mu je njena gola guza bila na izvol’te. Smače pantalone do ispod kolena, a dignuta silueta njegovog uda je dodirivala njen guz. Ona pokretom noge smače gaćice i raširi noge da mu olakša prilaz mačkici.

Upoznavanje slovenija

Šta sam drugo mogao nego da otkopčam šlic, izvadim kitu i prionem na drkanje. Dva-tri puta se lagano približavao i odaljavo od njenog dupeta a onda… krenu da se nabija u nju ubitačnim ritmom. Ona se savi skoro do poda hvatajući taj neverovatni ritam. I moja šaka je istom brzinom podgrevala spermu u mojim jajima. Ta životinja se nabijala u moju mamu, ja sam bio u čučećem stavu, levom rukom oslonjen na beton. Desnom sam drkao i već nišanio gde ću da špricam po betonu, samo da ne umažem pantalone.

Čuo sam mamino isprekidano dahtanje (čitaj: jecanje) verovatno je svršavala, i osetih vrelu spermu kako mi puni dignutu kurcinu.Njegov pogled je bio okrenut ka nebu a ja krenuh da muzem belu tečnost po betonu. Nadam se da sam to radio nečujno inače… Bilo mi je prelepo kada sam se ispraznio do poslednje kapi. Iz džepa sam izvadio papirne i obrisao glavić, kad ždrebac poče da se propinje i vreći još brze puneci moju mamu. Već sam se spremio za pokret i lagano, mic po mic, se udaljavao od njih, a jasno sam i dalje čuo njegove uzdisaje dok je svršavao.

Brzo sam svratio do toaleta, proverio da li je na meni sve ok, i vratih se u restoran. Videh ujaka kako prosipa pivo po glavi i sa osmehom priđoh veselom društvu. Ujna je bila vidno neraspoložena zbog njegovog stanja ali svi ostali su to sa osmehom podržavali. Uzeh pivo i na silu se priključih lumpovanju. Posle određenog vremena ugledah toliko očekivanu mamu. Sa usiljenim osmehom je gledala u svim pravcima, malo zbunjeno klimajući glavom, kao da želi da kaže: pa evo me, malo sam prošetala. Bio sam ljut na nju, ali negde u dubini duše sam je ipak razumeo i želeo sebe da ubedim da je to svojim teškim životom ipak zaslužila. Jadna, sigurno već godinama nije doživela ovako nešto, ma baš mi je drago – tešio sam sebe.

Prišla mi je, obgrlila me oko struka, i krenu i ona da se njiše u ritmu laganih žalopojki koje je ujak naručivao. Šapnu mi na uho da joj nije bilo dobro od vina i da je zato izašla napolje. Klimnuh bez reči odobravajući njen nestanak sa veselja. Eh, kad bi samo znala gde sam ja bio za to vreme – pomislih u sebi…

Život, kao i moj godišnji odmor, su tekli dalje. Šta je bilo na ispraćaju, bilo je, pokušavao sam to nekako da zaboravim. Sa mamom sam razgovarao sasvim normalno i nijedno od nas više nije pominjalo to veče, svako iz svojih razloga.

Izašao sam u svoje mesto, našao sa starim drugarima, i bez povoda napismo se kao majke. Svega je imalo, ali nažalost ništa se ne nađe za mene za kresanje. Vraćajući se kući tako pijan tešio sam sebe da je to ipak radni dan i da puno više devojaka izlazi vikendom. Kući sam stigao oko tri ujutro, naravno mama je spavala u svojoj sobi na spratu…

Pojedoh nešto i smestih se na trosed u dnevnoj. Uključih tv a odmah i moj lap-top. Pošto sam pornofil, u njemu sam imao na desetine pornića. Legoh, pokrih se ćebetom a komp smestih kraj glave. Upalio sam veliku sveću da kupi dim od cigara. Pustih omiljeni pornić incest tematike, lagano drkajući. Uhvatih sebe da dremam i uzeh papirnatu, smestih na trosed ispred kite u nameri da uskoro svršim pa da odem na spavanje. Ćebe sam sklonio sa sebe u tom delu da mi ne smeta a i da ga ne usvinjim. Međutim: TV je radio, sveća gorela, pornić išao a ja… pre nego što sam svršio, uhvatio me umor i alkohol, zaspao sam kao top.

Ona trazi njega

Probudila me je svetlost dana kroz prozore na dnevnoj i ja se trgoh kao da sam zakasnio na posao. Bi mi hladno u predelu međunožja i ja shvatih da mi gola kita leži na papirnoj maramici i trosedu. Brzo se pokrih ćebetom svestan da neko može da uđe, ne daj bože mama, i da me zatekne tako golog. Komp je svetleo ali pornić se već davno završio. Kulirao sam tako, dok mi je po glavi nešto dudnjalo od alkohola, kad mi mozak proradi dvesta na sat. Pogledah u TV, a on isključen, odmah zatim u sveću, a ona ugašena… Ma nisam se gore uplašio ni kad sam gledao najstrašniji horor.

Da li je moguće, koji sam ja idiot. To je mogla samo mama da pogasi, oh moj bože – i jedna suza mi okvasi lice. Šta ću sad – razmišljao sam ustajući u sedeći položaj i zakopčavši pantalone. Čuh ženske glasove iz trpezarije i bi mi lakše što neću videti mamu u četiri oka.

Kako bih voleo da pojebem svoju mamu…

zađoh iz sobe, želeći u kupatilo, a usput sa osmehom rekoh mami i komšinici dobro jutro. One mi otpozdraviše i ja nestah u kupatilu. Kad sam se vratio, mama mi je već skuvala kafu. Seo sam sa njih dve ali mamu nisam smeo u oči da pogledam. Komšika me je ispitivala za klince i ženu i uskoro otišla. Ja sam gledao TV, mama je bila u kuhinji, a u kući tajac, niko ni reči ne progovara. Čitao sam na netu da tako majka uhvati sina da drka ali bar je imala šta i da vidi a ovo, zar u tako nikakvom stanju da vidi moju diku, puuh, bio sam van sebe

Zapalih cigaru, ali mi se gadila, čak i kafa mi je bila odvratna. Osetih drhtavicu i shvatih da imam temperaturu. Dok sam tražio toplomer, mama se vidno zabrinu. „Ma ko zna šta vam po tim kafićima daju da pijete”, reče mi neraspoložena. „Ma daj mama, sâm sam kriv”, rekoh, a slike iz horora mi prođoše glavom. Postiđen se vratih za sto mereći temperaturu. Dok sam čitao 39 C°, mama mi donese čaj i šumeće tablete. „Eto, sad si još i bolestan”, krenu ona da jadikuje. Njen dlan je bio na mom čelu, želela je da se uveri koliko sam vruć. „’Aj, ‘aj, hajde, popij to pa u krevet, legni ko čovek a ne kao…”, ne završi ali sam znao šta je želela da kaže i to me vrati u realnost. „Izvini mama molim te”, rekoh zbunjeno. Pogledala me je u oči, vrteći glavom sa nevericom. „Ipak, mogla si da kucaš kad ulaziš”, provalih glupost. „Što da kucam, pa ti si mi sin, ja sam te rodila i to nije sramota, ali mogao je tako bilo ko da te zatekne…”, vrtela je i dalje glavom.

„U pravu si mama, znam i sâm ali sam mnogo popio i šta ću sad…” „Rekoh ti, odmah u tvoj krevet da se odmoriš.” „Dobro, idem prvo da se istuširam pa ću onda.” Tako i uradih, drhteci odoh u sobu na spratu preko puta mamine, i samo u boksericama uvih se, dok me je groznica tresla. Probudih se sav mokar i shvatih da je napolju već pao mrak. Čuh kucanje a zatim se pojavi moja mama. Bila je u kućnom mantilu i nosila je neku tečnost i peškiriće. „Kako ti je?”, upita me sedajući na krevet kraj mene. Drhtao sam, ali odgovorih da mi je bolje. Pruži mi toplomer i ja ga stavih pod mišku. „Evo donela sam rakiju da te izmasiram da ti bude bolje.” Po govoru utvrdih da je ponovo pila i bi mi je žao, samo sam joj ja još falio ovako bolestan.

Upoznavanje

Natopila je peškirić, iscedila ga i navi se nad mene spustivši ga na moje vrelo čelo. Kućni mantil se malo otvori i ja ugledah deo narandžastog grudnjaka. Proradi mi adrenalin odmah i ja sklopih oči da bolje ne gledam. Spusti mi pokrivač do pupka i izvadi toplomer. 38, 6 C° je pisalo na njemu. „C, c, c”, čuh je kako negoduje… „Ako ti ova rakija ne pomogne, ujutro moraš kod lekara.” Ponovo natopi i iscedi rakiju pa krenu da me masira po grudima, vratu, čelu, pa ponovo po grudima, pupku… Znam da je to totalno idiotski ali sve to me je tako palilo… hm…

Tada kleknu kraj mene, postavivši me u polusedeći položaj. Skinu plahtu sa mene i okrenu se ka mojim nogama, meni više leđima. Uze drugi peskir i osetih hladnu tečnost na kolenima, listovima, butinama… Na ormaru je bilo veliko ogledalo baš u pravcu mojih očiju i, hteo ne hteo, gledao sam to sve što inače od njenih leđa ne bih video. Tako savijenoj još joj se više mantil otvorio i lepo sam posmatrao njen, broj manji, narandžasti grudnjak. To što sam gledao a i njeni dodiri, doveli su do ispupčenja na mojim boksericama. Okrenu se ka meni, ne sumnjajući uopšte šta mi se dešava po ludoj glavi, nastavi da mi masira grudi, vrat…

Laktom mi slučajno dotaknu popunjene bokserice i ja se okrenuh na stomak da prikrijem bruku. Pričala je kako će mi sada biti sigurno bolje, masirala me od vrata do prstiju na nogama, a moja sprava je pretila da probije dušek. Sve što sam želeo je bilo da izađe iz sobe i da mogu na miru da ga bacim u nesvest. Zadnji put sam svršio još te kobne subote. Htede da me okrene ponovo na leđa ali ja se tu usprotivih, rekavši da je dovoljno i da želim da spavam. Pa samo sad da se okrenem, ma taj blam bi bio kraj krajeva. Prihvati to, pokri me, ali nastavi nešto da priča ne izlazeći iz sobe. Ma kakvi, tad se uvuče pod pokrivač i leže uz mene. Njen svileni mantil je dodirivao delove mog golog tela i dovodio me do ludila.

Ajd sad spavaj”, poljubi me po kosi, iznad moje glave pritisnu prekidač i utonusmo u mrkli mrak. Mislio sam da će da ode u njenu sobu, ali se ona još bolje smesti i sklupča uz mene. Glava joj je bila u predelu mog ramena a ruku je prebacila preko mojih golih leđa. „Čim ozdraviš, odmah te pakujem i šaljem kod tvoje ženice, pa neka ona brine o tebi a ne da se ovde patiš kao da si samac, nedaj bože.” „Važi mama”, procedih lagano kao da me već hvata san. „Tako, češkaj mi leđa mama, baš mi je lepo.” I češkala me je, nešto šaputala, čak razabrah da i nečujno plače. „Ti plačeš?”, upitah je šapatom. Posle kraće pauze odgovori da ne plače, kao, što bi plakala.

am sebe iznenadih svojim postupkom jer se u sledećem trenutku okrenuh na leđa. Napravila mi je mesto da se raširim a onda smesti glavu na moju nadlakticu i rame. Dlan te iste ruke mi je ležao na susednom jastuku. Ležala je na levom boku, desnu šaku položi na moje grudi a hladan list njene noge se spoji sa mojom vrućom desnom nogom. Ne, imali smo sada i previše dodirnih tačaka i moja batina se sve više izduživala i želela napolje iz bokserica. Nismo mrdali niti jednim delom tela i to mi je stvaralo još veću napetost. Prošaputah joj nešto nevezano a ruku sa jastuka položih na njena leđa. Kao po komandi, njeni prsti se razmiliše po mojim grudima, pleksusu… Preko mantila krenuh da je mazim po leđima u predelu kopče od brusa. Malo se stresla od toga i prisloni svoje grudi uz moju desnu stranu tela. Čak i preko njenog mantila, osećao sam ih svom veličinom.

Erotske price

o je neizdrživo, pa levom rukom neprimetno na sekund pređoh preko moje kite i vratih ruku nazad uz telo. Savila je desnu nogu u kolenu i njena gola butina je ležala preko moje desne noge. Išao sam prstima od njenog vrata niz leđa, pa ponovo do vrata, ramena, i kao da me je pratila tako je i ona šarala po meni, čak do pupka gde su mi se dlačice nakostresile od ugode. Ponovo sam na trenutak pomazio mog lepotana ne shvatajući uopšte kakav kraj ima ova priča. Tada sve prestade jer se ona okrenu na leđa i napravi prekid naših dodirnih tačaka.

Zeleo sam da spavam ali posle par minuta shvatih da od toga nema ništa, previše sam bio napaljen a žensko telo je bilo tik uz mene. Čuh njeno ravnomerno disanje i zaključih da spava. Šta sad? – pitao sam se. Okrenuh se prema njoj i legoh na bok. Spustih se niže tako da mi je glava bila u visini njenih grudi. Iz vedra neba mi pade luda ideja i nečujno uzeh mobilni sa ormarića kraj kreveta. Za tili čas sam bio ispod pokrivača koji je prigušivao svetlost ekrana. Nisam bio zadovoljan tom svetlošću pa upalih i blic za slikanje.

Noge su joj bile dovoljno raširene pa sam bez problema mantil smakao u stranu sa njih. E, sad sam morao i glavu da spustim još niže da bih sve to video. To moje kretanje ispod plahte je izazvalo šumove i ona napravi par pokreta, dovoljno da srce prestane da mi kuca. Primirih se u tom smešnom položaju i kad sam bio siguran da spava spustih se još niže i ugledah narandžaste gaćice na par santimetara od mojih očiju. Svetlost mobilnog je bila više nego odlična. Video sam da je depilirala, ne samo noge, nego i međunožje. Spustih lagano prste na njene butine klizeći prema uskim gaćicama. Dotaknuh rub i na trenutak se umirih slušajući njeno disanje. Lepo se videla uvalica, udubljenje koje je gutalo deo tkanine.

Drhtao sam kao prut od uzbuđenja. Kažiprstom sam klizio duž te uvalice, a onda nastavio da kružim lagano u predelu gde je trebao da bude klitoris. Čuh da sve dublje i neravnomernije diše pa napravih pauzu ugasivši svetlo na trenutak. Sklonih ruku sa nje, otkopčah dugmad na boksericama i moja kita izlete iz njih. Kako mi je prijalo to kratko drkanje, a još kad prislonih sluzavi glavić uz njenu butinu…uuh… Ostavljao je trag po njenoj nozi kao puž.

Pomislih u tom trenutku da je bolje da sve ovo prekinem, siđem u kupatilo i izdrkam ga kao čovek, ali… ovo je bilo jače od mene. Ostavih isukanu kitu, uključih ponovo blic na mobilnom i moj kažiprst pronađe ponovo onaj razdeljak na gaćicama. Pokušavao sam da uđem u nju prstom koliko je svila dozvoljavala i bogami sigurno je ulazio bar santimetar.

Poče ona da se meškolji i čudno diše, pa prestah sa igrom. Tada čuh mamin glas i ne znam kako mi je srce nastavilo dalje sa kucanjem od straha. Shvatih da priča u snu jer je ni reč nisam razumeo. Savi ona desnu nogu u kolenu i njeni prsti desne ruke se pojaviše u mom vidokrugu niodkuda kao avet. Ubrzano je disala a prstima poče da mazi svoju mačkicu.

Nije mi bilo lako, ali ipak svetlo nisam isključio. Tada skupi noge stisnuvši butinama svoju ruku, obrađivala se tako, i na moju sreću, ponovo ih raširi. Wow, jedan rub gaćica se uvukao u rupici, tako da je polovina pičkice bila nepokrivena. Trljala se, ubaci i prst pokraj gaćica i on nesta u njoj. Drhtala je mešala, čas skupljala noge, pa ih opet širila, dok me jednom tako ne udari kolenom po nosu. Suze su mi pošle od bola, ali nisam ni glasa pustio. Tad se zaustavi, presta da masturbira, promrmlja nešto i shvatih da je ljuta.

Erotske priče

Dok mi je hiljadu glupih odgovora proletelo kroz glavu, na njeno moguće pitanje šta radim tu dole… ona mi prstima napipa kosu i u sledećem trenutku privuče glavu među noge. Uhvati me za teme glave i privuče svom snagom, i moj jezik poče da obrađuje deo pičkice koji nije bio zaštićen „svilenim gaćicama. Lizao sam ja i pre toga pičku, ali ovaj osećaj je vrh vrhova. Savila je obe noge u kolenima i mešala pod mojim jezikom koji je istraživao po njenom vlažnom procepu. Prstima desne ruke je cimala bezuspešno rub gaćica sa spoljne strane butine i ja reših da joj pomognem.

Podigoh glavu i sa obe ruke smakoh joj gaćice do čukljeva. Telefon se izgubi negde ispod njene guze, napipah ga i isključih načisto. Spustih ga nekako pored kreveta i vratih se među njene noge. Sada je bila druga priča, jezikom sam je bukvalno jebao, povremeno joj sisajući klitoris. Iz nje je izlazilo sve više tečnosti po posteljini, ma potop.

Mrmljala je ponovo nešto, i dok me je vukla za kosu prema sebi, shvatih šta je sledeće. Ljubio sam je oko pupka, a rukama smakao bokserice do kolena. Ljubio sam joj bradavice preko svile, a glavić je već bez ikakve pomoći pronašao ulaz u raj. Ušao sam u nju celom dužinom i za to me je nagradila bolnim ubodom noktiju u moja leđa.

Nabijao sam se svom snagom a muda su mi bila natopljena njenim sekretima. Kao da mi je to bilo malo, rukama sam joj obuhvatio poveće guzove i nabijao je svom snagom na kitu. Nisam razmišljao ni o čemu, osim da je pojebem kao što je nije niko do sada.

Prestala je da diše, poče da jeca, uzdiše, osetih njene nokte kako paraju po mojim leđima, čak sve do guze. Svršavala je snažno i dugo. Iako u godinama, mišići njene pičkice su mi stezali kitu. Taman što je završila sa trzajima, ponovo je ubrzala ritam i novi orgazam je tresao njeno vrelo telo.

Ona trazi njega

Uh, kakva je dobra jebulja ova moja mama – prolete mi kroz glavu… Sklonih zubima brus sa njenih grudi, sisao sam joj jednu bradavicu i posle kratkog sporijeg ritma ponovo ubacih u petu brzinu. Njene pete su mi bile na guzovima i svom snagom me je njima prikovala uz sebe. Bilo mi je žao što nemam još bar par santimetara dužine, pa da ne poželi skoro kurac u sebi. Tada osetih da ponovo svršava ispuštajući nekakve skoro životinjske krike, osetih da i meni dolazi, i to beše i moj kraj. Možda bih ga i izvadio i svršio po njenom stomaku, ali mi njene pete na mom dupetu to nisu nikako dozvoljavale.

Roptao sam kao vranac i svršavao u toj rajskoj rupi bez dna. Ostao sam u njoj i dalje dok mi je obraz ležao na njenoj prelepoj mekanoj sisi. Povremeno se još uvek trzala kao da joj orgazmi i dalje ne daju mira. Reših da se tako malo odmorim, pa onda, ne znam, da probam neprimetno da je obučem i vratim u pređašnje stanje. Nažalost, san mi je baš slaba strana…

Proteglih se, a sunce je obasjavalo moju sobu. Jedan pogled levo pa desno, lupih se po čelu shvativši šta se desilo. Do duše, kraj mene nije bilo nikog, ali… Brzo se obukoh, izađoh u hodnik tražeći mamu da joj na kolenima tražim oproštaj. Njena soba je bila prazna, kao i sve ostale prostorije u kući. Na stolu u dnevnoj sobi je stajalo poduže pismo… Detalji nisu toliko bitni za vas koliko za mene. Važna je njegova poenta i kraj: mama je otišla kod brata na tri dana i nada se da, kada se vrati, ja ću biti već preko, kraj mojih najmilijih, žene i dece… Evo već i drugi dan prolazi, temperaturu više nemam, ali ni prevoz za zapad još nisam našao. Ko zna šta nosi novi dan.

Erotske price

0 comments

No comments yet