Gay price: Razvali mi guzu

gay price

Erotske price

Jedva čekam tatice!
U ponedeljak sam kod tebe ujutru. Dolazim da te zadovoljim i da ispunim svoje fantazije.. A to znači da će biti i nežnog pušenja, lizanja i sisanja jaja, čmara.. Pa pooooolakog jebanja, da osetim svaki centimetar kako mi cepa pičkicu, pa će biti vredjanja, pljuvanja u usta, držanja za kosu, šamaranja, vezivanja, jakog jebanja, karanja i rasturanja, podsmevanja, omalovažavanja, tretiranja kurve, vodanja kuje, pišanja po kuji, bičevanja po dupetu..ledjima,mnogo vredjanja, mnogo pljuvanja, mnogo stiskanja zuba, mumlanja dok pokušavam da ti odgovorim na pitanje, jer tražiš da ti odgovorim.

Naravno da ne mogu kada mi je ceo kurac u usta, a ruke mi vezane iza ledja, a ledja i glava zakucani za zid. Jaja se pritiskaju o bradu, smeješ mi se i dobijam šamar jer ne dobijaš odgovor.. Samo mumlanje..

. Oči pune suza, pljuvačka lije niz bradu.. Moram da čučim a ne da klečim, noge klecaju. Oslonim se malo kolenom, ali vidiš. Opet šamar, vredjanje, lije pljuvačka koja se pravi jer grcam od kurca u grlu, ali pljuješ mi opet u usta, dva tri puta..kao da mi nije dovoljno. Opet šamarčić, sada blaži i smešak iapred face dok jedva dolazim do daha. Kažeš mi, polako kurvice, tek sam počeo..kažeš mi da sačuvam dah, jer ćeš tek svašta da mi radiš..pitaš me da li uživam i taman da ti odgovorim lupaš mi šamar.. Onako. Ponavljaš pitanje, zastanem.. Čekaš.. Zinem da kažem ali mi ga zakivašc u krajnike, grcam, oči suzne skroz.. Bale do poda, ne mogu da dišem, ti.. Ne posustaješ.

Erotske priče

Kažeš, tako pičkice, tako volim da te jebem u usta.. Toooo. Kakva pičkasta usta.. Kurac klizi, sve je sluzavo.. Ne obazireš se na moje davljenje – oči mi ispadaju.. Gledaš u njih i nabijaš ga baš celog.. Milimetat nema gde – hhmmm, to samo tako mislim. Nabijaš ga to jjoš.. Da mi spakuješ i jaja. Stegao si mi glavu rukama, da se ne otrgnem. A ne znam ni gde bih mogao, iza je zid..psihološki da ni ne pomislim. Držiš držiš držiš.. Daviš me kurcem. Muti mi se pred očima, kolutam, bale, suze..mislim da ću se onesvestiti.. Čujem tvoj smeh u daljini, psovke.. Ali i takooo. Bravoooo.. Biće od tebe odlična kurva.. Gotovo, padam u nesvest.. Ubićeš me kurcem. Vadiš ga u tom trenutku. Uhh. Živ sam. Dah. Šamar da me osvesti. Budan sam. Spreman.. Mislim spreman ili ne evo ga opet u grlu. Nabijaš tvoju najlepšu kurčinu u moja pičkasta usta.

Srećan sam jer uživaš. Srećan sam jer tvoja sisica uspeva da te zadovoljava – za sada. Vidim da uživaš, a to je jedino bitno. Uživam onda i ja, naravno. Tako se osećam, da tako kažem ponosno.. Ova sisica od 28, zadovoljava tebe. Tebe muškara, sa 69 godina iza sebe, želiš da ja .. Trudim se da opravdam tu čast. Zato ni pod kojim uslovima, nema bunjenja i nemoj molim te. Ne, udri tatice.. Jebi.. Karaj…usta.. Pičkica… Usta.. Pičkica.. Rasturaj.. Udri.. Vredjaj.. Pljuj.. Pišaj.. Sisam ti prste… Mmmm, sedaš mi na usta.. Jezik ti nabijam u tvoj predivni čmar. Kako je divnog ukusa, u nozdrvama mi dlačice sa jaja, a jaja zalepljena za nos.. Kakva harmonija ukusa i mirisa.. Vidim ti oči, čas levo čas desno. Zavisi po kom me oku lupaš kurcem.. Mutno mi je, nazire ti se osmeh uživanaja, dominacije nad nižim bićem..nazovimo bićem. Nad kurvom.. Sve si mi mutniji.. Pljuvačku si mi razmazao preko oba oka kurcem.. Pljuješ me i dalje, a karom lupkaš po očima, šljapkaaš ih ispljuvane. Smeješ se.. Lupaš jače.. Kraće pauze polako.. Lupkaš me. Pa zaaalet i jako me lupiš po jednom oku.. Pa isto po drugom. Po lupaj lupaj, ustaješ.. Ukus tvog divnog čmara ostaje… Mmmmm… Nabijaš mi ga opet u usta.

Sada me okrećeš visi glava sa kreveta.. Stavio si telefon ispod. Gledamo posle, ne prepoznajem se.. Oli ispadale, grlo zateglo, jebeš me u usta.. Pljuvačka, bale, leti, ulepljen sam.. Izleće iz nosa, upada, usta, kosa, crven sam.. Nikada u životu nisam ovako surovo jeban u usta. Tvoja Jaja mi se zabiju u bradu svaki put. Ozbiljan udar. Karaš. Da mi pokažeš da sam pičkica. Da si jebač. Jesi. Dominantni jebač, tako uživam.. Muškarac me kara u usta, surovo.. Ne prepoznaje mi se lice.. Tako je dobro. Aaaa.. Kako volim kada sam tvoja kurva. To to to to.. Jaoooo.. Dupe si mi podigao, noge prebacio pored sebe.. Čist pogodak u pičkicu sa tri prsta, četiri, pet… Aaaaaaaa vrištao bih na sav glas da me ne jebeš u usta. Vrištim u sebiii.. Aaaaaaaa… Svršavam. Nije realno. Svršavam, trese mi se telo. Svršavam, kao žena. Kurac u ustima, šaka u pičkici.. Iz visuljka kreće tečnost, a celo telo podrhtava. Vidiš, osećaš.. Nabijaš ih do kraja, druga ruka pljeska po dupetu levo desno.. Toooo kurvo, tako pičkice…karaš me sve jače, u pičkicu, u usta. Razvalio si me.. Pljas.. Pljas.. Pljaaaas.. Pljaaaaaaaaaaassss.. Pljjjjjaaaaaaaaaaaaassssssss…

Sabijaš mi spermu u grlo gutam, pola na nos izlazi..ne brinem, nahranićeš me kitom kao kašikom posle, kad prestaneš da prazniš jaja. Kao da nema kraja, svaki sledeći sve više i jače sabija spermu u krajnike.
Treći,četvrti mlaz…
Peti najjači, šesti nije realno
Kao da nikad neće stati..
Strašno, gutam ali ne vredi.. Pola se proliva.. Prestaje na sedam, osam smanjuje.. Devet deset.. Uh napokon.. Tu je i jedanaest i koja kap preko. Večera za sisice. Skupljaš kurcem sa lica, ubacuješ mi u usta.. Pomešana pljuvačka i sperma… Mmmmmm
Kako je ukusna. Nahranio si me, nema je više na licu.. Za kosu me podižeš, okrećeš u sekundi..već si me zalepio za pod. Liži, blago si podviknuo. Ližem sa parketa, tvog palca na nozi, okrećeš stopalo mmmmm.. Tvoj u prsti na nogama umazani u spermu. Kako se divno osećam. Ližem ih i ližem, opet pod prsti, pa ližem taban.. Ceo. Prste mi sada guraš u usta. Jebeš me nogom u usta. Držim stopalo i sisam i dudlam, pušim ti stopalo.. uživaš. Mažeš me po licu.. Spermu i dalje osećam.. Ali osećaću je još tri dana, sigurno. Svuda je.. Grlo, nos, usta, sinusi, oči, kosa… Uhhhh.
Divno je. Spuštaš stopalo niz stomak.naravno,šuriraš me malo u jaja..visuljak levo-desno. Štrecam se.. Kažeš mi – eeejjjj ne plaši se. Opet se štrecnem. Pljas, kakva šamarčina. Uzimaš me za usta, besan. Mamu ti jebem kurvetino mala. Šta sam rekao. Zanemeo sam. Pljas šamar.poslednji put pitam.
Nema štrecanja.
Tako je kurvo.

Erotske gay price

Opustio sam se, lagano mi šutira jaja. . Više ih mazi i visuljak.. Sve sam opušteniji.
Šut, u jaja. Jak. Jaoooo.
Nema kukanja.
Vidiš, kaže, nema štrecanja.. Kaže, ti to voliš.. Zar ne?
Da, naravno. Ti znaš šta ja volim. Boli, malo. Alii, ja volim ovo. Kako si ti mudar.
Drugi treći… Uhhh, prija bol.. volim da sam tvoja kurva. Pičkica. Sisica. Volim da me poseduješ.
Spušta petu na pod i kaže, ajde..sedi! Da vidim kako ćeš da se jebeš sa stopalom.. Prsti.. Četiri.. Svi posle minut.ahhh

Mešam, kakva sam kurva. Gleda me.. Tako, još, još
Brže, brže pičkice.. Ajde, ajde… Polakoooo
Ajde nabii se još, ajde too..tako kurvo, bravo. Vrištim skačem. Pljušte šamari.. Opet svršavam. Na nozi, tresem se. Uhhhh. Jaoooi. Šta mi radiš taticeeeee.ja sam tvoja kurva.
Znam, naravno.
Vuče za kosu, vodi me kao kuju dok drži za kosu. Jako. Stiskam zube. Okreće me. Jebe me u usta, ponovo je veliki. Kako je nabrekao. Vadi ga.. Šta kad pre, nisam…. Uhhhhh, piša. Aaaaaa
Šamar, zini.
Zinem. Gadja u usta, malo gutam malo grgoćem.
Stišava se, ali tada kreće da me jebe u usta dok mi glavu baca napred nazad. Navlači mi glavu na kurac. Leti glava. Piša sad u usta. Nikad me niko nije ovako ponižavao, omalovažavao. Nikada sex nije bio ovako dobar.

Napravio me je na svoju jeftinu drolju. Napokon.
Nabija ga. Malo se povio u nazad ledjima, a kukove u napred. Drži ne za uši i iz ove poze me napušava. Vadi ga, baca me na sto.
Gleda oko sebe.
E sad ću te jebati. Samo kanap da nadjem. Evo ga.

DIŽI NOGE I RUKE.
Dižem.
SPOJ DESNU I DESNU I LEVU I LEVU.
Spajam.
BRŽE KURVO.

Gay price

Vezao me je za sedam sekundi.
Popeo se na sto. Kakva životinja. Dominacoja. Vazane su mi ruke i noge iznad mene. Na ledjima sam. Pridiže mi malo dupe. Ide u polučučanj. Raširene noge. Spušta ga rukom do pičkice i kreće. Jaoooo

Ovo je jebanje. Toooo. Nisam ovako jeban. Šta mi radi. Strelja očima, do pola stomaka ubada. Osmeh, uz šamar. Vredjanje. Uzeo me je. Gazela i gepard. Samo što gazela bude pojedena. Jadna.

Ja sam srećan. Ja sam pojeban, kao nikad pre.

Rastura me..Jebe me kao vepar. Ne mogu da verujem. Misllio sam da mi je kraj negde bliže. Zabio ga je celog, pod nekim uglom… vrištim-od zadovoljstva. Kara i kara i kara i šamara i ubija me od kurca.
To kurvoo. ZINI!!!
Pljuje, pravo u usta
TOOO PIČKO.PUNIM TE. Vadi ga kad je ispraznio jaja. Olizao sam ga i očistio, naravno.

Skočio sam na kolena, to se podrazumeva. Muškarcu treba olizati kurac posle, da se očisti. Da se pojede i ostatak njegove sperme i soka iz pičkice. Kuje to rade.

Stisnuo sam se da ne iscuri sperma iz pičkice. To mi je odmah podviknuo. Ni sam ne znam kako je ostala unutra. Razvaljen sam. Imam osećaj da će mi utroba ispasti. Ali, pičkica ga čuva. Okreće me četvoronoške.

Ovu moju tragikomediju od.. Ok. Visuljak. Nije čak ni piša, bliže je klitorisu. Ne spadam u pokušaj muškarca. Kao da se neko sprdao. Silno se smeješ svaki put. Pa ga lupaš. Pa ga slikaš. Šalješ drugaricama. One vrište. Pitaju ga, kako jebe taj?

neee, ja ga jebem. Šta da jebe. Miša? Paciv ga ne bi osetio. Ovce ne zabekeću. Pederčić moj. Možete i vi da ga karate. Može kome ja dozvolim. Bilo je situacija. Pa sam im igrao. Vredjaju me, zezaju. Terame stalno da ga pokazujem. Svi se smeju. Ali… Tatica kaf kaže, meni ne smeta. Dok on mene kara, sve je to ok.

E taj visuljak je nazad, zaglavljen izmedju nogu. Mačko viri. Ajde, guraj.. Polako.

I pičkice preko visuljka, u njegovu ruku, iznad moje glave, u usta se sliva. Klizi sperma niz grlo sa jezika. Mljackam. Ližem mu prste i zaaa kraj, pljuvačka u krajnike uz šamar. To je to što sam zaslužio. Srećan sam.

Erotske price

Tako kurvo, tako.. Uhhh.

Vadi ih, razvaljen sam.

Pičkice, ajde na kupanje pa dodji da gledamo film

Mislim da mi pušiš dok gledam film. Oba dela.

Hahahhahahhahaha

Čekam te sisice, požuri.

Uhhhh, želi me. Divno.

Gay erotske price

One comment

  • Sexbg

    June 13, 2021 at 1:11 pm

    Pusim starijima 55+,BG,sms na 0655831871

    Reply