Gay do kraja

gay price

Nisam želio da dosadim sa pričama o tomi. Ali po komentarima i porukama vidim da su mnogi željeli još malo o simpatičnom i otkačenom Tomi. I evo zadnje pričice.

Erotske price

I planirao sam da sve predstavim kao naivnu i simpatičnu ljetnu igru dvojice tinejdžera. I počelo je tako.

Pa nije valjda da ja onakav, samo malo luđi od Tome, i koji sam već ranije uplovio u gay vode, neću pokušati iskoristiti priliku da se desi “sve”! I ono zadnje. Naravno da sam mislio, maštao, planirao kad će se to desiti. Čekao pravi trenutak da iskoristim taj njegov seksualni hedonizam i želju za dominacijom. Primjetio sam i poneki pogled prema mojoj guzi. Maštao sam o njemu kad bih navečer ležao u krevetu. Kako leži na meni. I vrijeme je bilo na mojoj strani. A sve je dodatno podgrijavano stalnom cugom i džojom koje su nas držale stalno napaljene. I ko bi mu u stvari mogao odoljeti? Jedino da sam šuplja bukva. Onako simpatičnom i otkačenom. I punom seksualnog naboja.

Gledati ga kako potpuno gol skakuće oko tebe svaki dan i maše kitom pred nosom. Samo kliknem na sliku uz priču i vidim ga. Nasmijao sam se kad sam sliku našao na netu. Pljunuti Tomo. Mršavi dugonja. Samo što je Tomo bio tamniji. I isto bi onako stao na samo metar pored vatre i pišao okrenut prema meni, da ga ja gledam. I pišao je isto onako, ne držeći kitu rukom. Čak mu je i kita bila skoro ista. I govorio bi:

—-Jebem ti pajdo! Ova piva me stalno tjera pišat.—-

Nakon što sam poslije 15 dana želje i požude napokon u štali spustio usne na njegovu kitu sve je se promijenilo. Sve druge stvari, pa čak i pecanje su postali sporedni. I za mene i za Tomu. Sve je drugo postalo manje važno za dvojicu seksualnih hedonista. On je želio da uživa i dalje. Otkrivao je nove stvari. A ja sam bio tu da mu pružim uživanje. Uživao je u svakom dodiru, u svakom lizu. I pokazivao to jasno, pričao je dahtući i stenjući. Drhtao je dok je svršavao. Uvijao se i istezao kao da je od gume. I svršavao obilno, bez obzira jeli mu bio prvi ili treći put.

Prije nego što smo se rastali to poslijepodne u štali, Tomo govori. Pomalo naivno ispipava jeli ono moje lizanje bilo samo jedno skretanje s puta ili će i dalje onako uživati. On nije znao šta znači biti diskretan.

—-Pajdo, znaš kako sam samo uživao danas. Uff super mi bilo ono. Dobra ti je ono ideja bila. Svaka čast. Ma istopio sam se sav.—-

—-I očeš li mi opet onako? Ma ne volim kad je suho. Slabo uživam na suho. Ma nikako. Malo me i boli nasuho, znaš. Ili da probam ulja opet naći? A pajdo? Šta ti misliš?—–gleda me i propitiva Tomo šta će se dešavati narednih dana.

—-Pa eto Tomo, ako nađeš ulja ponesi. Ako ne nađeš, ti onda biraj kako ćeš. Meni svejedno.—-odgovorim ja glumeći da sam mrtav hladan. Da me ne zanima.

—-Važi pajdo! Ne mogu više maslinovo krasti, ali probaću ulje iz kuhinje. Valja li to za mazanje po kiti?—-

—-Ma može to kuhinjsko ulje. Može Tomo.—–odgovorim ja glumeći naivka.

A sljedeći dan, ponovo u štali, jer kiša nije prestajala da pada, nova ideja mu je došla. Samo da bi više uživao.

—-Pajdo, gledaj ovo!—-dohvati iz sijena časopis neki.

Uzmem da pogledam, vidim neka njemačka pornografija. Jebačina, pušenje na svakoj stranici. Mangup ga pripremio unaprijed.

—-A šta veliš? Valja li? Na to ja drkam. Ima dobre pičke uff. Ta na srednjoj stranici, pogledaj.

Pokušao sam otvoriti srednju stranicu. Jedva se stranice odvojiše. Žute i zalijepljene Tominom spermom. Smijao sam se.

—-Šta je ovo Tomo? Haha pa sva ulijepljena.—–

—-Uff kolko sam puta na tu izdrko samo da znaš. A nemam u krevetu di drugo ga istresti. A fino mi po njenim sisama prskati.. Uf odma me jaja zasvrbiše. —–smijao se.

Gledao sam kako se češe preko gaća. A gaće se pune. Gutao sam slinu. Jedva čekao da se spustim i krenem lizati i slušati ga kako uživa. A on se javi.

—-Uf ja pajdo! Zaboravi ti ja reći. Ma nisam mogo nikako ulja nalit. Mater u kuhinji stalno. Jebiga!—-

Nasmijao sam se u sebi i palio se. Nije Tomo više želio da se vraća na moju ruku. A ko bi?

—-Pa hoćeš li odma sada?—-upitam kao nezainteresovano. A gorim od želje.

—-Hoću uff. Pa vidi ga! Ajde!—-potegnu gaće i nasmija se a kurac iskoči, dignut već. Potego ih je, svukao i bacio pored sebe.

Gay erotske price

—-Ali sad češ mi ga polako pajdo. Ali baš polako. Zato sam i donio te novine, znaš. Da ja polako razgledam. Znaš, oću da se uživim kao da jebem ovu na sredini. A i ti polako. Pa ću ti ja reći kad ćeš brže—

Raširi Tomo noge da mi mjesta napravi. Malo se namjesti bolje. I časopis u ruke i krenu gledati.

Pogledam još jednom ono tamno, glatko tijelo. Kurac kako se ispružio na stomaku. Ona slatka i krupna jaja. Svaki naredni put me je sve više palio. Uzdahnem i prevalim se među noge. Listao je časopis i ne gledajući me. Vrtio se i stenjao. I pričao bez prestanka.

—-Uff too….Kako je ovaj jebe…..uf razvaljuje je….još me malo po jajima…Uhh vidi joj pičkurine….kako bi je ja…..Sad ga malo u usta pajdo….to…to…samo polako—–

I tako skoro pola sata lizanja. I onda spusti časopis na grudi i zažmiri.

—-E sad ga u usta i ubrzaj pajdo….sad mi je ona pička prid očima…sve mislim da su tvoja usta pička….uf…to…tako…do kraja…..uff…do kraja opet…aaaah…ide…ideee..aaaahh—-

I zaprska unutra stenjući i uvijajući se na mekom sijenu.

Poslije par dana se razvedrilo. Dolazimo na Neretvu. Postavljamo štap, ja ložim vatru. A on mota džoju. Sjedimo mi na stijeni u kupaćim gaćicama, pušikamo. A on se odjednom trznu i podiže sa stijene

—-Ej pajdo1 Pajdo! Uff eno one dvije odoše putem dole na onaj vir. Ajmo dole viriti. Oćemo li?—-

Rukom je pokazivao prema putiću na kojem su se povremeno, kroz žbunje pojavljivale i nestajale dvije ženske figure.

—-Uf da se oće skinut pajdo.—-poskakivao je u hodu i radovao se dok smo krenuli polako za njima.

I stigosmo na ono isto mjesto u žbunju, dvadesetak metara od njih. Virimo preko žbunja.

—-Uf vidi….skinuše hlačice pajdo. Joj da hoće i majice pajdo. Znaš da nemaju ispod ništa.—-šaptao je Tomo uzbuđenim glasom i skakutao u mjestu od dragosti.

Gledao sam u djevojke pa u njegovu ruku koja je drapala kitu preko kupaćih.

—-Uh jebem ti sve! Eno skidaju majce. Uff pajdo, vidi sisa u one! Gledaj ufff! Jesu dobreee jebo tee!—-

Uzbuđeno je šaptao Tomo, pa izbaci kurac iz gaća, već prilično dignut. Gledao sam ga i gutao slinu.

—-Aj mi ga sada pajdo dok gledam. Samo nemoj na suho. Uf kako me svrbe jaja.—-pogleda u mene pa opet u cure na plaži.

A njih dvije se izvališe na peškire i sunčaju se. Sise izbačene. A ja znam kakav će moj odgovor biti.

—-Ma znaš Tomo da mi se neda lizati stalno prste a ti ne voliš kad je suho. Očeš da ti opet onako ?—-opet ja glumim naivka. Kao to nije moja želja. Treba on da kaže. A rumen mi u lice udarila.

—-Pa de pajdo. Može….de me onako opet. Uf jebem ti vidi im sisa. Ne znam koje bi prije lizo pajdo.—-napalio se Tomo pa skinu brzo gaće, objesi ih na granu i raširi noge.

A ja se spusti na koljena. Kita ispred mene, glavić rumen, izletio cijeli. Uzmem je u desnu ruku. I stavim usne na glavić

—–Joj pajdo, po jajima me prvo. Znaš kako me svrbe cijeli dan.—-prošaputa Tomo.

Podignuo sam rukom malo kitu i spustio glavu. Gledam u tamna, čvrsta jaja. Pa liznem brzo jednom po sredini….pa jednom brzo lijevo jaje…..pa desno. Prigušivao je uzdah Tomo. Da se slučajno ne čuje.
—Uf too pajdo….uf kako mi to godi….još ih liži….takooo uf….joj kako bi im one sise sad ljubio pajdo….uf to pajdo….još ih oblizivaj….kako me svrbe….aah tako…to…ee tu me…. malo više po sred jaja….takoo…uf tuda me—-

Ušao je Tomo u svoju priču koja me izluđivala. Lizao sam mu jaja brzo. Sjajila su se sva, mokra i još više utegnuta.

—-Uf jes’ mi fino pajdo….znaš kako uživam….a zamišljam da onoj desnoj sise ližem…..kako su joj dobre…velike….uf too pajdo……topim se….aahh joj…..aj sad mi kitu malo liži….uf tooo….baš to volim….kad me sve odozdo lizneš….uf eno se dira po sisama pajdo….trlja ih…uf jebo te….to pajdo…..opet me tako liži….odozdo sve….uf too…opet tako…..uf jjoj kako bi joj ja trljao one sise—–

Stenjao je Tomo tiho, uvijao se i bez prestanka pričao. Crven u licu i očima širom otvorenih u pravcu rijeke. A onaj tamni kurac istegnut, uspravljen uz stomak. Nisam ga morao ni držati rukama dok sam ga lizao….od dna kite, pa brzo preko cijele kite…preko glavića. Trznuo bi se jako svaki put kad moj jezik klizne brzo prema gore. A prstima obe ruke sam mu nježno masirao i potezao jaja.

Erotske price

—–Joj pajdo…..one sise k’o da su mi prid očima…..a ja ih ljubim….topim se sav pajdo…..uf jebo te….vidi…okrenu se na stomak….uf ima gaće a isto da ih nema….ufff vidi joj guze….kako bi je jebo u guzicu…..u usta ga sad pajdo…..uf too…tooo…do kraja….tako…..uf kako bi lego na nju…..uff pajdo….stani malo…neću da svšim još…možda će i ona druga guzicu okrenut. Uf pogledaj ih pajdo.——

Izvuče ga Tomo iz mojih usta. Bio je blizu kraja a želio da uživa duže. Da gleda polugole djevojke i da mašta. Podignem se i ja da gledam malo u djevojke. A namjerno stanem ispred njega sa gaćicama spuštenim do koljena, da ih kao bolje vidim. Napaljen sam bio k’o nikada. Želio sam da me gleda….da ga stavim na iskušenje. Pa ako se desi.

Istežem se da bolje vidim, a u stvari vrtim guzom pred njegovim nosom kao egzotična plesačica na štangi….Kao kurva sam ga izazivao, stavljao na iskušenje.. isturio malu guzu prema njemu, češkao se po njoj. Osjetio sam njegove poglede.—-Ne vidim pajdo od tebe ništa.—-Pa se primaknuo da bolje vidi, preko moje glave. Osjetim njegov topao kurac na guzi…uzvrtio se posmatrajući i kao slučajno prislonio glavić. Pritiskao me je topao, tvrd glavić….osjećao sam njegove poglede dole…..osjećao sam njegove misli…slušao kako glasno, napaljeno guta, svakih par sekundi…..Čitam mu misli…..Želio je da ga stavi…gorio je od napaljenosti…. i bilo mu je svejedno u tome trunutku…..moja guza ili guza djevojke na plaži On ga je morao staviti a nikad bliže mu ništa nije bilo. Nikad bolje prilike. A nekoliko puta sam i ranije primjetio kako mi guzu odmjerava.

Gay erotske price


Par minuta je šutio, prestao pričati napaljeno o curama ispred nas. Neobično za njega. I znao sam o čemu tada razmišlja…Uvjeren sam bio. Osjećao da je došlo vrijeme. Glas mi je podrhtavao dok sam glumio.

—–Kako su dobre guzice Tomo uff—-šaptao sam napaljeno.

A on još uvijek šuti. Samo se još više primaknuo uz mene, kao da bolje glavu izbaci i opet vidi te guzice. A u stvari samo jače prislonio kurac uz moju guzu. Sad mi je bio prislonjen cijeli. Ne samo glavić. Ubijala me njegova toplina. Izluđivala. Istezao se da vidi bolje, a u stvari klizio kitom preko moje guze. Dahtao mi je glasno pored desnog uha. Prsa su mi se nadimala. Gorio sam. Gušio se od napaljenosti. Nisam mogao da više čekam. Prebacio sam desnu ruku iza leđa. I uvukao je kroz uski prolaz između moga i njegovog tijela. Uzeo kurac u ruku. Povlačio polako…potezao ga. Pa ga ispravio i spustio malo glavić…bliže rupici. Dahtao je glasnije i po prvi put šutio. Osjetio sam pod rukom kako mu kurac poskakiva od želje.

I onda više nije mogao izdržati. Još jače je dahtao na moje uho. Šutke uhvati moju ruku i skloni je sa kurca. Pa ga sam čvrsto uze u desnu ruku. Osjetio sam kako je zadrhtao. Drhtao je napaljeno kad ga je prislonio. A ja još malo isturi guzu. Osjetio sam glavić, još uvijek malo mokar od mojih usta. Kako kruži dole okolo, klizi i nabada. Pa su me njegove ruke čvrsto zgrabile oko kukova. A odmah zatim jaki trzaj mi ispara utrobu. Zaječao sam glasno. A on mi rukom poklopi usta. Da se ne čuje. Uvuče ga i izvuče nekoliko puta brzo.

Pa ga izvadi i pritisnu me dole na koljena. Klečao sam kad se spustio iza mene pa ga opet gurnuo unutra. Gurao ga je jako. Nabijao. Uvlačio…izvlačio…uvlačio…izvlačio. Stenjao sam prigušeno. A Tomo je tiho dahtao.—-Ah…ah…ah…ah—-Čulo se bez prestanka.

Erotske price

—-Uf….evo ga….aaah……evo…ideee—–dahtao je i šaptao. I ubrzavao. Udarao me je tijelom iz sve snage. A onda se samo svalio preko mene. Ležao sam na zemlji a on na meni. Svršavao je…..punio me…cijelo tijelo je drhtalo na meni. Dahtao je i šaptao mi na uho.

—-Aaah pajdo….uff…….aaaah….aaahhh——

Ostao je ležeći na meni nekoliko minuta. Pa polako izvadio kitu.

I dočekao sam ono o čemu sam maštao. Što sam planirao.

I do kraja je sve bilo samo to. Tomina neugasiva želja da uživa i svršava. I ista takva moja želja da mu se sve to i ostvaruje.

Gay price

0 comments

No comments yet