Erotske priče: Sa sinom

incest price


Ona trazi njega
Jedne noći moja supruga i ja došao kući naći našeg sina jebe svoju djevojku na kauču u dnevnoj sobi. Moj suprug i ja otišli na večeru, samo nas dvoje, a mi glupo vjeruje i misli da je naš sin bi samo nevino gledati film sa svojom djevojkom, a potom ju je odvesti kući. Trebamo znati bolje nego ostaviti 16-godišnjeg dječaka sa svojom djevojkom same. Te je kako sam zatrudnjela moj muž, koji je bio samo moj srednju školu dečka onda kada smo svi bili 15 godina.Napravili smo grešku kada smo bili mladi, a sada moj sin je počinio istu grešku. Ne da mi se samo uhvatio naš sin seksu sa svojom djevojkom, ali nisu koristili kondom. Ja stvarno ne želim da moj sin prolazi kroz sve nevolje i žali što je moj muž i ja išli putem, iako smo na kraju je izvukao, ali to je dug i bolan proces.Tijekom te noći, imala sam dug razgovor s mojim mužem oko našeg sina. Moj suprug je bio vrlo razumijevanje seksualne frustracije našeg sina u svojoj starosti i da treba imati njegova seksualna napetost olakšanje, iako se slaže sa mnom da je naš sin ne bi trebao biti u seksu sa svojom djevojkom iz onoga što naša vlastita iskustva u prošlosti nas je učio ,Bila sam vrlo zabrinutost zbog mog sina i njegove djevojke, jer ja stvarno ne želim vidjeti što se dogodilo mi se s njima dogodilo. No, moj suprug je bio u pravu o dječaku koji mora zadovoljiti svoje seksualne porive.

Incest price

A što je majka trebala učiniti?Pokušavao sam da ima još jedno dijete sa suprugom kada je naš sin još bio u srednjoj školi, ali nakon godinu dana naših prirodnih pokušaja u krevetu i 3 puta neuspjeh umjetne oplodnje moj suprug odustao od ideje i rijetko je imao spolni odnos sa mnom poslije. Ja sam bio seksualno frustrirana već neko vrijeme, a sada sa seksualnom frustracijom moga sina dodana u mojoj glavi, pa sam neka moj nemoralno strana mene preuzeo. Nisam mogla vjerovati bih sebe predati u ideju, ali sam zapravo predložila da moj muž da sam ponuditi našem sinu za seksualno olakšanje.Moj suprug je imao ludu ideju iznajmljivanje prostitutku za našeg sina, s vremena na vrijeme, ali moj incestuozni Ideja ga više devastirala. Bila sam stvarno razmišljao i za mog sina i mene. On je mladić koji treba puno seksa, a ja sam zrela žena koja treba puno seksa. Ako sam neka moj sin me koristi za seks, ne mogu opet dobiti moje seksualne potrebe razriješen, kao dobro. Ne znam kada je ideja o jebenjem moga vlastita sina došla u moj um, ali ja jednostavno ne mogu dobiti sliku mog sina jebe svoju djevojku iz moje glave. Da budem iskrena, moja picka je ispijanje iz ljubavi sok u očima mog sina i njegove djevojke na kauču radi djelo.
Ona trazi njega
Moj muž je mrzio ideju, ali stavila sam najbolje napore kako bi ga uvjerila da se slaže sa mnom. A ja ga uvjerila da je seks s našim sinom uvijek će imati zaštitu i da neću zatrudnjeti od moga sina. Moj muž i dalje ima tvrdo vrijeme da se procesuje na mojoj ideji, ali onda na kraju nevoljko pristao.
Znala sam da sam bila sramotna majkuakoja ima takvu nemoralnu ideja, ali u početku sam se stvarno nadala da spriječi moga sina bude žrtva bilo kakve djevojke i istodobno mu pomogla osloboditi svoju seksualnu napetost. Ali, naravno, potajno sam htjela moje vlastite seksualne poziva da bude razriješena, kao dobro.
Kad je vrijeme smo rekli našeg sina o ga pustiti da me jebati dva puta tjedno da mu pomognu sa svojim seksualne stresa, bio je šokiran ideju. Moj muž i ja došli do nekih temeljnih pravila za našeg sina.
01) Mi bi postavili dan u tjednu da bi se to dogodilo.02) Ne možeš nikome govoriti o tomeda imaš seksualni odnos sa svojom majkom.03) Ne možeš dotaknuti, poljubiti, sisati, lizati ili bilo koji dio mog tijela.04) Ne seksualne ljubljenje tijekom i nakon tečaja spola.05) Neme drkanja ili pušenja da če ti mama dati.06) ne možeš ukloniti bilo koji dio od moje odjeće.07) Tata mora biti u kući i svjesni kada imamo seks.08) To je strogi seks i moramo zaustaviti kad ja kažem.09) neću prespavati noć u krevetu s njim nakon seksa.10) Nakon što ejakulirao ne možemo imati seks sa mnom, po drugi put u istoj noći, a ja ću se vratiti u svoju sobu s tatom.11) kondoma mora se koristiti u svakom trenutku tijekom seksa.12) Broj noći za seks neće premašiti 2 puta tjedno.13) Ne smije seksati s bilo djevojaka u školi dok ne završe srednju školu.14) Ako razred padne na prosjek C, bit će utemeljeno i da neće biti seksa za vrijeme kazne do kad poboljšaUpoznavanje
Ja sam imala spolni odnos s mojim sinom već dva puta, jer nakon te noći. Iako je njegov mladi kurac sam se osjećala kao žena opet, ali sam i dalje njegova biološka majka i nisam bio spreman da se potpuno gola skinem ispred njega. Ti 2 noći smo jebeli sam imala bluzu i grudnjak na pokriti gornji dio mog tijela.
Bila sam toliko nervozna na prvu noć da se moj sin i ja jebemo. Moje tijelo drhti kad se penjao na vrhu mene. Iako on nije bio previše iskusan, ali on je znao što radi, ali nisam dobila orgazma tijekom tih 2 noći, niti je to moja namjera na prvom mjestu.
Mislim da je moj suprug je dobio malo ljubomore o meni jebem još jednog tipa, iako je tip bio njegov sin, pa je uzeo inicijativu voditi ljubav sa mnom na one 2 noći kad sam se vratla s njim nakon što sam jebala moga sin, a on je staviti tvrdi trud da me jebe do orgazma koji sam uživala jako puno, jer moja picka je već bila mokra od mog sina. Jebeni moj sin izgleda kao da su sagradili most između mene i mog muža, a to nas je dovelo do počnemo voditi ljubav jedno drugom opet, jer zadnji put smo jebali prije nego sam se mogla sjetiti kad je bilo tako dugo

To je konačno novi tjedan i večeras je noć kad bi se moj sin i ja bi opet trebali jebati. Nisam znala što je ušlo u mene, ali ja sam zapravo birala što nositi da uzbudim sinae moj, nije moj sin bio potreban da se uzbudi. Ja sam ga uhvatila da masturbira nekoliko puta u kupaonici s mojim gaćicama nakon tih 2 seks prolazile noći. Moj sin je bio stvarno napaljen za mene.
Moj suprug je bio ljubomoran da mi zabranjuje što ću nositi za njega. On je sugerirao da sam ga samo jebati teško, a onda da izbaci spermu brzo i napustiti sobu brzo. Njegovo je lice bilo ljubomorn0 tako slatko. Mislim da smo bili u braku tako dugo da je to bio prvi put da sam jebala nekoga drugačije osim njega.

Erotske price

Rekla mu za proteklih godina o svojim seksualnim poriva i apetit raste, i želim imati spolni odnos s njim više, ali on je ignorirao moje potrebe, a sada je on ljubomoran da je naš sin je zadovoljiti svoje seksualne potrebe. To bi mogao biti cijeli muški ego stvar. Dječak neće htjeti igrati s igračkom dok netko drugi neće igrati s njim. Bio je umoran od mene jebanje prije, dok je naš sin me jebo, a sada je htio da me opet jebe. Međutim, njegova ljubomora pretvara me napaljuje.
Nisam zavrsila pokupiti ništa posebno samo da zadovolji mog muža ego. Otišla sam s mojom redovitom bluzom i grudnjak ispod. Ali sam išla do mog sina sobi gola bosa, jer sam mislila da ću skinuti u njegovoj sobi bilo kako.Ona trazi njega
Moj sin je bio uzbuđen što me vidi kad sam ušla u njegovu sobu, pogotovo kad me vidio s mojim golih bosa, s dugim nogama i moje golo dlakave picka zurila je ravno u njega. On je već bio u svojim bokserice i mogla sam da vidim da je područje njegove bokserice su prema gore, znala sam da njegov kurac je bio tvrd i spreman za mene.
Skinuo je bokserice, a onda sam polako spustila kondom na njegov penis. Nisam rekla ništa, ali jednostavno ušla u njegov krevet i ležala na leđima, širiti noge, osim da me jebe. Bila sam jako napaljena i ne mogu čekati njegov tvrdi kurac da bi dobila u mene. I ja sam se redovito i moj muž vodili ljubav sa mnom nakon što sam završila sa svojim sinom. Ali onda sam primijetila moj sin se nije popeo na mene i jebao me odmah kao oni 2 noći. Uhvatila sam ga samo bulji u moje dlakave picka.
“Gledam nekoliko porno filmove i mislio sam te pitati, ako sam mogao probati nešto novo s tobom, mama.” Rekao je duhovito.
“Želiš li imati spolni odnos u neko drugo mjesto? ne želiš biti na vrhu? “, Odgovorio sam s pitanjima.
“Da, ja sam htjela probati nove pozicije, ali sam mislio da sam mogao osjetiti tvoju picku. Moja djevojka nikada nije da dala da se liže picka i samo sam htio probati s tobom, mama. “On je odgovorio.

Njegov otac nije volio lizati moju pićku, a on je samo je to učinio za mene nekoliko puta, ali moj sin me zapravo traži da poliže moju pićku. Moja usta i pićku su cijedili za moga sina tople usne na mojim dlakavoj pićki, ali znala sam da ne mogu, jer bi to bilo izvan linije.

“Ti se složili s pravilima prije nego što smo počeli ovo. Znaš da ne mogu dopustiti da to učiniš. I dalje sam tvoja majka. Još uvijek postoje stvari koje ne mogu s tobom. Već sam iz moje svijesti dopustila da me koristiš za seks. Sada možeš samo na vrhu mene i jebati me. Tvoj tata čeka da se vratim. “, Rekla sam čvrsto.

Lice mu je pokazao razočaranje. On polako popeo na vrh mene i gurnuo kurac u moju pičku. Ali osjećala sam da njegov penis nije bio tako težak kao zadnji put smo jebeli.

“Jesi li dobro sine? Tvoj kurac izgleda malo mekan. “Pitala sam.

On mi nije odgovorio. No, nakon nekoliko pumpi na moja pićku sam osjetila njegov penis uzimajući čvršći jer skliznul u mene. Nisam to primijetila prije, ali oči moga sina nikada odmaknuti od moje lice, a on mi je jebe, a moji oči vračaju pogled.

“Ti si jako lijepa mama.” On je rekao, s početkom disao malo teže.

“Hvala ti, sine, mislim da je to razlog zašto me tvoj tata oženio.”, Odgovorila sam između mojih jauak. Razmišljala sam u sebi: “tata me oženio prije nego što sam bila trudna s tobom, sine”.

On je pokušao otkopčati moj bluzu, ali sam ga zaustavila i preselila njegove ruke dalje od moje grudi.

Zaustavio je njegove kukove i rekao: “Mislio sam da bi moglo biti vruće ispod bluze. Mogu ga skinuti ? Kad sam jebao svoju djevojku, ona je gola sa mnom. Mislio sam da bismo mogli učiniti isto. ”

“Ja nisam tvoja djevojka. Ja sam tvoja majka. A znate pravila. Idemo dalje ostane strogo samo seks. Ne želim da imaš bilo kakve prljave misli o tvojoj majci, čuješ. Sada, nastavi me jebati , tako da možeš završiti. “, Rekla sam čvrsto.

Činio se jako uznemiren i izvukao iz mene. Sjeo je na strani kreveta i gleda vrlo nesretan. Bio je poput tužnog psića prosio za pažnju. Sjedila sam se na krevet i povukla ruku na rame da li sam ga mogla utješiti. Znala sam što je pokušavao učiniti, ali ne mogu podnijeti da vidim mog sina takvog. Mislila sam, pošto jebemi moga vlastitog sina, nebi se uznemirio kad se već seksamo zajedno.

Polako sam otkopčala moju bluzu i tiho rekla: “Nemoj dopustiti da tvoj tata zna da sam to za tebe napravila ili ćeš naljutiti oca.« Okrenula se gledati kako otkopča moji bluzu. Skinula sam bluzu i bacila u stranu njegova kreveta.Ona trazi njega

0 comments

No comments yet