Dva dana jebanja sa sinom

incest price

Ona trazi njega

Imala sam nepunih 19 godina kada sam ostala u drugom stanju. Rodila sam zdravog dečkića, i bila presećna što je sve prošlo kako treba. Kako to, nažalost, često biva, otac deteta me je ubrzo napustio i nestao iz naših života. To me je dovelo do velikog stresa, zbog čega mi je opao imunitet. Dobila sam infekciju materice i morali su da je odstrane. Više nisam mogla da rađam. Bila sam prinuđena da batalim školovanje, i da se zaposlim i vodim brigu o mom sinu jedincu Marku.

>Razočarana u muški rod, nisam se ni trudila da pronađem srodnu dušu. Svoj život posvetila sam jedinom muškarcu koji mi znači sve. Godine su prolazile, a moj Marko se lepo razvijao i stasao u prelepog momka. Bio je odličan đak, kako u osnovnoj, tako i u srednjoj školi. Prošle godine je upisao ekonomski fakultet. Trenira odbojku i u prvoj je postavi u gradskom odbojkaškom timu.

Mene je tretirao kao svog najboljeg prijatelja. Uvek smo bili otvoreni jedno prema drugom. Čak i kada su bile u pitanju teme poput devojaka i seksa. Znala sam kada se prvi put zaljubio, kada je doživeo prvi poljubac i do najsitnijih detalja njegov prvi seksualni odnos. U poslednje vreme gotovo da i ne izlazi, a nema ni devojku. Posvećen je učenju i odbojci, mada bi ponekad mogao sebi da dâ oduška i opusti se sa prijateljima.

Erotske price

Što se mene tiče, navikla sam da budem singl. Izgledam veoma atraktivno i privlačno, iako sam na pragu četrdesetih. Svoju vitku liniju održavam svakodnevnim vežbanjem i jutarnjim džogiranjem. Grudi su mi i dalje čvrste, a guza lepo oblikovana. Za seks uvek lako nađem partnera, mada sam se i ja po tom pitanju ulenjila

Pre dve nedelje otvorila se nova stranica u našim životima… Marko se vratio sa treninga i odmah odjurio u kupatilo na tuširanje. Pre nego što je stigao kući, spremala sam kupatilo i sve peškire stavila na pranje, zaboravivši da postavim čiste peškire. Nakon par minuta, začuh Marka kako me doziva tražeći da mu donesem peškire. Ne razmišljajući, uleteh u kupatilo.<

Njegovo mišićavo golo telo stajalo je preda mnom. Za oko mi je zapao njegov ogroman kurac koji je i tako mlitav delovao zapanjujuće. Sva zbunjena, pružila sam mu peškir i izašla iz kupatila. Od te večeri, svaku noć sam imala vlažne snove. Veličina njegovog penisa mi nije izlazila iz glave. Pokušavala sam da skrenem misli, da se oduprem požudi koja me je sve jače obuzimala, ali nije vredelo.

Dopisivanje

Marko i njegov penis okupirali su moj mozak dvadeset četiri sata na dan

Kada sam bila u njegovoj blizini, telo mi je gorelo, a pica vlažila. Trudila sam se da se normalno ponašam pred njim. Ali, morala sam da preduzmem nešto… Saznala sam da će za vikend biti slobodan, i odmah mi je sinula ideja da otputujemo na planinu. Predložila sam mu, pod izgovorom da bi bilo dobro da se oboje odmorimo od svakodnevnih obaveza i da udahnemo čistog planinskog vazduha. Bez problema se složio sa mnom priznajući da će i njemu to prijati.

Bacili smo se u potragu za dobrim mestom i pogodnim smeštajem. Pronašli smo kompleks bungalova fino ušuškanih u borovoj šumi, i banjom koja je nedaleko odatle. Jedina mana je bila što su im sobe jednokrevetne, tačnije za parove. To nam nije smetalo, te sam nazvala i rezervisala bungalov za vikend. Petak pre podne mi je proleteo u pakovanju. Morala sam još da se okupam i depiliram svoju intimnu zonu koja je dobro zarasla.

Čula sam Marka da je stigao kući. Srce mi je odmah počelo jako lupati. Viknula sam mu da sam u kupatilu da ne bi ušao i video šta radim. Uskoro smo oboje bili spremni za polazak. Putovali smo nekih dva – dva i po sata. Stigli smo kasno popodne i sunce je već zašlo za planinu. Raspakovali smo se i otišli na večeru u obližnji restoran. Na sebi sam imala crnu haljinu sa dubokim dekolteom ispod koje nisam imala grudnjak, čisto da mu skrenem pažnju na sebe. Par puta sam uhvatila njegov pogled usmeren ka mojim sisama. „Izgledaš prelepo, mama.” Prijatno me je iznenadio ovim komplimentom.

Osetila sam pulsiranje među nogama. „Odavno nisam dobila komliment. Hvala ti, sine.” Nakon večere pijuckali smo vino i ćaskali. Atmosfera je bila romantična. Pustili su muziku za ples. Ustala sam i zamolila ga da plešemo. Nasmešio se i poveo me na podijum. Ume da pleše, znam, ali ovo što je izveo sa mnom na podijumu, bilo je vrh! Po završetku pesme, začuo se gromoglasan aplauz. Bila sam skroz mokra, u svakom smislu.

Ona trazi njega

Nakon još jedne ispijene čaše vina, krenuli smo ka bungalovu. Čim smo stigli, otišla sam da se istuširam. Gorela sam od želje za seksom. Izašla sam iz kupatila, ogrnuta peškirom. „Da li bi hteo da me izmasiraš? Osećam da bi mi baš prijala dobra masaža”, upitala sam ga nadajući se da će pristati. „Hajde, lezi”, rekao je raspoloženo.

Zbacila sam peškir sa sebe i legla na stomak. Bio je iznenađen što sam potpuno gola. „Mogla si bar donji veš da obučeš”, osetila sam nelagodu u njegovom glasu. „Opusti se, niko nas ne vidi, možemo da radimo šta želimo. Ovde smo zbog odmora i opuštanja, zar ne? Ako želiš, skini se i ti, nije frka.” Navijala sam da me posluša, ali nije.

Spustio je dlanove na moja leđa i počeo sa masažom. Toliko mi je prijalo da sam ispuštala nekontrolisane uzdahe. Užasno sam bila napaljena. Par minuta kasnije, okrenula sam se na leđa i raširila noge. Masirala sam picu, a moj Marko je zanemeo crveneći u licu. „Mama…”, tiho je izustio. „Želim te, sine. želim te u sebi. Pruži mi zadovoljstvo. Ne mogu više, izludeću”, molila sam ga.

Ne smemo…”, rekao je tužno. „Niko nam ne može zabraniti… Preklinjem te, sine.” Trljala sam picu kao luda i gotovo zaplakala. Drugom rukom sam gnječila sisu. Ćutao je. Okrenuo se i otišao u kupatilo. Mislila sam da sam uprskala sve i osećaj krivice je bio sve prisutniji. Minut-dva kasnije, izašao je iz kupatila skroz obnažen. Moj lepotan, pastuv… Legao je kraj mene, na bok.

Incest price

Usne su nam se spojile u strastan poljubac

Mazio mi je grudi i šarao prstima po stomaku i bio sve bliži mom vulkanu. Uzela sam u desnu šaku poluukrućeni penis, povlačeći mu kožicu. Palcem sam prelazila preko glavića. On je konačno prstima stigao do pice. Igrao se sa klitorisom, terajući me na glasne uzdahe. Ljubio mi je vrat, što mi je veoma prijalo. Penis mu se ukrutio. Oh, koliki mu je… Ne znam da li sam ikada imala toliku kitu u sebi. Počela sam da drhtim. Sad mi je trljao usmine, povremeno gurajući prste u picu. „Ahhh…”, prostenjala sam u momentu kada sam doživela orgazam. Sklonio je prste sa moje pice, uhvatila sam sam mu ruku i prste prinela usnama. Jedan po jedan prst sam posisala, a onda sam ga odgurnula na leđa. Ljubila sam mu mišićave grudi, čvrst stomak i tako stigla do njegovog ogromnog kurca. Obuhvatila sam ga šakom, i spustila usne na glavić.

Upoznavanje

Ljubila sam ga, jezikom kružeći po njemu, a onda ga usisala u usta. Pušila sam mu sa ogromnim zadovoljstvom. Nisam mogla celog da ga progutam. Čula sam njegovo isprekidano disanje. Povremeno sam ga vadila iz usta, šarajući jezikom po celom penisu i mudima. „Mama…”, uzdisao je.

Pridigla sam se, opkoračila ga, nameštajući ga u pičku. Spuštala sam se polako na sinovljev penis. Osećaj je bio neopisiv. Sa obe šake je uhvatio moje dve lopte, gnječeći ih. Lagano sam se pomerala na njemu. Štipkao je bradavice koje su postale tvrde i osetljive. Oboje smo postali glasni u vrtlogu strasti kojem smo se prepustili. Postepeno sam se sve jače nabijala na njega. Ponekad se pridigao da bi mi sisao bradavice. Jahala sam ga kao kauboj bika na rodeu.

Doživela sam nikad snažniji orgazam, pravu eksploziju. Sva zadihana, ispružila sam se kraj njega. Srce mi je nenormalno jako tuklo. Tada je Marko spustio glavu u moje međunožje. Lizao me je božanstveno. Vešto se poigravao sa klitorisom, trpao jezik u pičku, što me dovelo do novog naleta orgazma, tačnije cunamija.

Nije dozvolio ni da predahnem. Namestio se nada mnom, gledajući me pravo u oči. Savila sam noge u kolenima i raširila ih, očekujući ga u sebi. Izvršio je snazan prodor. Razvaljivao ja moju pičku iz sve snage. „Jebi svoju mamu, svrši u meni, želim da osetim tvoju spemu!!!”, drečila sam iz sveg glasa. Nakon desetak minuta žestokog tucanja, uz njegov urlik, napunio me toplom spermom. Odmah za njim sam i ja doživela orgazam. Kada ga je izvadio, spustila sam prste i pokupila spermu koja je curila iz mene. Stavila sam prste u usta i polizala njegovu slatkastu tečnost. Zadihani i srećni, ležali smo u zagrljaju i tako zaspali.

U subotu sam se probudila pre Marka. Bio je otkriven. Posmatrala sam njegovo prelepo mišićavo telo. Spustila sam ruku među butine. Pica mi je bila sva ulepljena od telesnih tečnosti. Ustala sam i otišla u kupatilo da se istuširam. Nakon opuštanja pod tušem, obrisala sam se i izašla iz kupatila. Probudio se. Skočila sam na krevet i nežno ga poljubila. „Dobro jutro, sine moj.” „Dobro jutro”, odgovorio mi je još nerazbuđen.

Ona trazi njega

Napolju je bilo tmurno i kišovito, pa smo odlučili da se provozamo do banje koja ima zatvoreni kompleks bazena i to na nekih desetak kilometara odavde. Posle doručka i kafe, spakovali smo se i uputili ka banji. Petnaestak minuta kasnije, kupovali smo ulaznice. Uz ulaznice dobili smo narukvicu kojom se otključava i zaključava kabina za presvlačenje i koju treba prisloniti na senzor. Bila je samo jedna kabina slobodna, te smo morali da je delimo. Oboje smo ušli u kabinu. Na brzinu smo se presvukli, nežno se poljubili i izašli iz kabine.

Imala sam na sebi crni bikini koji mi je izuzetno dobro stajao. Na jedinu slobodnu ležaljku spustili smo peškire i odmah ušli u veliki olimpijski bazen. Plivali smo i bili opušteni. Kad god je imao priliku, Marko me je dodirivao pod vodom. Ponovo sam osetila vrelinu među nogama i želju za njegovom kitom.

Preplivala sam bazen i stala uz kraj bazena da se odmorim. Bila sam leđima okrenuta, kada se Marko stvorio iza mene. Ljubio mi je vrat. „Videće nas neko… “prošaptala sam tiho „Pa neka vide, zanimljivije je“, odgovorio mi spuštajući mi donji deo bikinija sa guze. Osetila sam njegovu tvrdu kurčinu među guzovima. Malo sam je isturila, a on se sjurio u mene. Jedva sam se suzdržala da ne vrisnem. Polako me je tucao, da ne bismo privlačili pažnju ostalih kupača i spasilaca jer bi bili isterani napolje. Doživela sam dva orgazma jedan za drugim. Našu igru pod vodom prekinuli su neki matorci, nasadivši se pored nas. Marko je brže-bolje vratio kurac u kupaći, a ja sam nekako neprimetno navukla gaćice.

Kupali smo se gotovo do uveče. Masa se razilazila i ostali smo među zadnjima koji su izašli iz bazena. Ušli smo u kabinu za presvlačenje, zaključali se i pošto je ostao nedovršenog posla, svukla sam mu kupaći, čučnula, i strpala kitu u usta. Pušila sam ga žestoko, jer nije bilo vremena za otezanje.

Jednom rukom sam sebe masirala. Mazila sam mu otečena muda, želecći da što pre osetim njegovu spermu. Primetila sam da je počeo da se trza. Uhvatio me je za glavu i nabijao ga u moja usta parajući mi nepca.

To je to! Praznio je svoj rezervoar tople sperme pravo meni u grlo. Pustio mi je glavu, pa sam mogla da ga izvučem iz usta. Sisala sam mu glavić izvlačeći iz njega sve do poslednje kapi. Šta da kažem, svdela mi se… Sladunjava i gusta, mlečno bela… Obukli smo se i krenuli nazad do smeštaja. Voda nas je iscrpela, pa smo brzo zaspali

Osvanuo je lep nedeljni, topao i sunčan dan koji nas je namamio da krenemo u dugu šetnju. Obukla sam sportsku majicu i crne tanke helanke bez gaćica. Marko je bio u šortsu i majici bez rukava. Šetali smo kroz predivnu šumu i udisali čist planinski vazduh. Da smo se posteno udaljili, primetili smo kada više nismo nailazili na turiste.

Zastali smo da popijemo vode. Tada me je privukao sebi svojim mišićavim rukama. Prislonio je usne na moje. Ljubili smo se dugo. Sa obe ruke mi je gnječio guzove. Zahvatio nas je vrtlog strasti. Skinuo mi je helanke, naslonio me je na drvo i čučnuo zagnjurivši glavu među moje noge. Sisao mi je klitoris. „Ahhh… Šta mi radš…“, prostenjala sam kroz zube. Zatim me je tucao jezikom. Više nisam mogla da se kontrolišem, vrisnula sam iz sveg glasa.

Erotske price

Ustao je i okrenuo me. Oslonila sam se dlanovima o drvo isturivši guzu ka njemu. Spustio se usnama do analnog otvora, natapajući ga pljuvačkom. „Nećeš valjda???“ Iskreno, bila sam uplašena, jer nisam do sada primila kitu u čmar. „Aha, hoću. Nije to ništa strašno.“ Iznenadio me je njegov odgovor, ali sam prećutala. Pridigao se svlačeći sorts i puštajući svoju aždaju na slobodu.

Glavić je bio na samom ulazu u moj nevini čmar

Čvrsto me je uhvatio za bokove i počeo da prodire unutra. Iako je bio pažljiv, osetila sam užasan bol. Zamolila sam ga da prestane, ali me nije poslušao. Suze su mi navirale na oči. Ubrzo je bol počela da jenjava, a užitak da se povećava. Uhvatio me je za sise, koje je mesio i trljao prstima bradavice. Grizla sam samu sebe za donju usnu. Tucao me je sve brže. Čula sam i njega kako stenje.

Ona trazi njega

Ponovo me je uhvatio čvrsto za bokove. Oboje smo bili blizu vrhunca. Čim sam osetila njegovu toplu spermu i ja sam svršila. Izvukao ga je iz mog anusa. Okrenula sam se, spustila se na kolena i strpala u usta njegov spermom umazan kurac. Fino sam ga olizala i navukla mu šorts.

Vratila sam helanke na sebe, pa smo nastavili sa šetnjom. Vratili smo se popodne u baraku, spakovali se i krenuli kući, ostavljajući za sobom predivan vikend. U kolima smo otvoreno razgovarali o svemu što se dešavalo ova tri dana, a na moje pitanje kako je znao da kresanje u čmar nije strasno, priznao mi je da se od nedavno viđa sa jednim mladim bračnim parom i da su probali razne kombinacije, uključujući i seks sa muškarcem. Sad mi je bilo jasno zbog čega nema devojku već neko vreme.

Ućutala sam, zaokupirana mislima. „Ljutiš se?“, upitao me je postidđeno. „Ne ljutim se, sine, to je tvoj izbor. Pozovi ih, ako želiš, na večeru ovih dana“, nasmešila sam se, a u glavi sam već stvorila sliku grupnog seksa, i naravno, počela da vlažim.

Ona trazi njega

One comment

  • M666M

    May 3, 2019 at 3:43 pm

    Dobra si mamice

    Reply